FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO + FOTO Alexandru Mitriță, prezentare de superstar în centrul Craiovei » Peste 1.000 de oameni au venit în piața „Mihai Viteazul”

Prezentarea lui Alexandru Mitriță (28 de ani) la CS Universitatea Craiova a avut loc în această seară, în piața „Mihai Viteazul” din Bănie. Aproximativ 2.000 de persoane au asistat la eveniment. FOTO: Facebook @UCVOficial +7   FOTO
Prezentarea lui Alexandru Mitriță (28 de ani) la CS Universitatea Craiova a avut loc în această seară, în piața „Mihai Viteazul” din Bănie. Aproximativ 2.000 de persoane au asistat la eveniment. FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 20:56 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 21:47

Prezentarea lui Alexandru Mitriță (28 de ani) la CS Universitatea Craiova a avut loc în această seară, în piața „Mihai Viteazul” din Bănie. Peste 1.000 de persoane au asistat la eveniment.

Alexandru Mitriță a semnat un contract valabil trei sezoane cu CS Universitatea Craiova. Gruparea olteană i-a pregătit o prezentare ca la marile cluburi ale Europei, pe o scenă amenajată în piața „Mihai Viteazul”. 

Mihai Rotaru, 20 de minute în direct » Culisele trădării lui Băluță: „A fost iubit în Craiova până ieri! Am mesajele. Dacă se ducea la FCSB pentru un leu în plus, înțelegeam”
CSU Craiova
Mihai Rotaru, 20 de minute în direct » Culisele trădării lui Băluță: „A fost iubit în Craiova până ieri! Am mesajele. Dacă se ducea la FCSB pentru un leu în plus, înțelegeam”

Evenimentul a îneput la ora 19:30, deschis cu o serie de concerte și momente artistice. Mitriță a venit pe scenă în jurul orei 20:30, împreună cu soția și cu cei mici. 

VIDEO. Alexandru Mitriță, prezentat în fața fanilor lui CS Universitatea Craiova 

Noua extremă a oltenilor a ținut un scurt discurs: „Sunt foarte emoționat, nu mă așteptam să văd atât de multă lume. Voi sunteți acei oameni care m-au făcut să vin aici. Voi îmi dați putere să lupt, să fiu încrezător și din ce în cei mai buni. Vă așteptăm la meciuri. Nu îmi găsesc cuvintele, sunt foarte emoționat”.

Mitriță a dat apoi tonul cântecelor: „Suntem noi, Știința suntem noi!” și „Forța Știința ale / Lumea se întreabă de ce / Noi pentru tine am face orice!”.  Scandările au durat aproximativ 5 minute. A urmat o sesiune de autografe.

+3 FOTO

De la club au mai participat la eveniment finanțatorul Mihai Rotaru și directorul general Ovidiu Costeșin. Întreaga desfășurare a costat 10.000 de euro. Au fost aproximativ 100 de oameni de ordine.

Cât costă abonamentele la meciurile Universității Craiova

CS Universitatea Craiova a lansat astăzi vânzarea abonamentelor. Ele pot fi achiziționate de pe platforma Entertix, dar și din cele două magazine ale clubului din Craiova. La evenimentul de astăzi, fanii și-au putut procura biletele de la autobuzul special prezent în piață. 

Alexandru Mitriță, prezentare de superstar în centrul Craiovei » Peste 1.000 de oameni au venit în piața „Mihai Viteazul”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

20 de minute de iureș în direct » Rotaru îl face praf pe Băluță și dezvăluie toate culisele: „Aveam contractul! El a mai vrut la FCSB” + „Oamenii pierdeau nopțile, mergeau după el”

Dinamo a bătut recordul la abonamente, în câteva ore de la punerea lor în vânzare

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (34)
pittt
pittt  •  15 Iunie 2023, 12:53
Postat de george.br pe 15 Iunie 2023, 11:54

Chiar ar fi culmea sa-ti argumentez nasterea clonei pesediste direct in L2! Asta nu e nici lozinca si nici manea, mogosene, este un lucru cert! Manea este aia in care-mi vorbesti despre nr de postari:))))

Cine te pune să argumentezi ceva despre CSU? La asta sunt valabile zicătorile alea ale tale cu câinele și cu măgarul.Tu argumentează ceva despre FCU aia care e și acum la executorul judiciar, cu toate că a fost ștearsă din Registrul Comerțului ca falimentată, și păcăleala asta de echipa de acum. Cine-i una și cine-i cealaltă?

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  15 Iunie 2023, 12:52
Postat de george.br pe 15 Iunie 2023, 12:01

Nu mai manca... bors, Clonache, justitia a dat voie clonei de partid sa foloseasca numele pt ca s-a asociat cu institutia de inv. Atata tot! Asta nu dovedeste nici ca scorneala politica ar fi U Craiova, nici ca FCU ar fi clona cum baigui tu acolo, clovnule!

Justiția a fortat clona fc who sa isi schimbe si numele si stema, da sau nu? :)) mananca incet sa nu te inneci , ai ajuns de la justitia e corupta la minciuni despre sentinte

george.br
george.br  •  15 Iunie 2023, 12:01
Postat de eterrna.terrra.nova pe 15 Iunie 2023, 09:35

Clonatii doar cu replici din astea penibile pot sa vina "toata tara" "mi-a spus un prieten" care au zero acoperire. Faptul ramane ca sunt o clona dovedita in justItie, ca au fost fortati sa isi schimbe numele si stema ca sa nu mai imite originalul si ca au 800 de fani la meciuri :)))

Nu mai manca... bors, Clonache, justitia a dat voie clonei de partid sa foloseasca numele pt ca s-a asociat cu institutia de inv. Atata tot! Asta nu dovedeste nici ca scorneala politica ar fi U Craiova, nici ca FCU ar fi clona cum baigui tu acolo, clovnule!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează