FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

Alexandru Pop a explicat golul copie fidelă după reușita lui Ilie Dumitrescu din meciul cu Argentina: „M-am gândit să schimb”

Alexandru Pop, un golgeter surpriză al Superligii
Alexandru Pop, un golgeter surpriză al Superligii

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 19:59 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 20:34

Alexandru Pop (24 de ani), marcatorul unui gol senzațional în partida în partida cu CFR Cluj, a explicat cum i-a venit ideea acelei execuții.

Oțelul a avut antrenament azi, la mai puțin de 24 de ore de la remiza cu CFR. Ședința de pregătire a fost condusă de această dată de Dorinel Munteanu, care și-a mai revenit după problemele de sănătate acuzate imediat după jocul cu Dinamo.

Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”
CCA
Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”

Iar omul zilei a fost, evident, golgheterul Alexandru Pop (24 de ani), autorul unui gol de generic, asemănător cu cel marcat de Ilie Dumitrtescu în poarta Argentinei, la Mondialul din '94.

Alexandru Pop: „Mi-am luat punct de reper bara a doua”

Deocamdată pe locul 4 în clasamentul golgheterilor, cu 11 reușite, 37% din totalul golurilor înscrise de Oțelul în campionat, Alexandru a spus că „de obicei rămân după antrenament, de 2-3 ori pe săptămână, împreună și cu alți colegi, să mai exersăm lovituri libere. Făceam asta și la Dej. Dar, de obicei, pe poartă le executăm pe cele din zone centrale. Din lateral le executăm mai mult la careu. N-am mai dat lovituri libere de acolo, de lângă tușă, direct la poartă.

Acum însă, bătusem prima lovitură în careu, iar la a doua m-am gândit să schimb. Știam că toți vor veni spre careul mic, că portarul o să facă primul gest spre colțul scurt și m-am gândit să-l surprind pe «lung». Mi-am luat ca reper bara a doua și am tras. Nu știam eu că o să se ducă chiar așa, dar a fost frumos".

Are însă regretul că „n-am putut să și câștigăm meciul cu CFR. Ne uitam și azi pe clasament și ne gândeam că, uite, mai sunt doar două etape din sezonul regulat, iar noi suntem așa de aproape de play-off. Toți suntem deciși să ne jucăm șansele până la capăt. Dacă tot am luptat și am crezut până în acest punct, nu se poate să renunțăm acum! Așa gândim toți în vestiar”.

Alexandru Pop: „Am revăzut golul de sute de ori azi”

Alex, al cărui idol este Messi, a fost asaltat azi pe toate rețelele de socializare cu mesaje de la cunoscuți, de la suporteri: „M-a felicitat toată lumea, iar cei mai mulți mi-au trimis faza golului, filmată din diverse unghiuri. Așa că l-am revăzut de câteva sute de ori, nu știu, că am pierdut șirul. M-am tot uitat fiindcă îmi place.

O să mai încerc astfel de execuții. La început de sezon nu-mi propusesem să marchez un număr anume de goluri, dar acum, dacă tot sunt acolo, sus, da, mă gândesc că e posibil să lupt și pentru titlul de golgheter. Dar în primul rând vreau să ajungem cu Oțelul în play-off".

Pe 2 martie, gălățenii au o partidă extrem de importantă. Joacă la Sibiu, un meci de 6 puncte cum se spune, cu Hermannstadt, echipa aflată pe ultimul loc de play-off, înaintea partidelor din această seară.

Am auzit că domnul Ilie Dumitrescu a spus în studioul de la DigiSport că am tras mai bine ca dânsul la meciul cu Argentina. Pentru mine e fenomenal, să spună asta un fost mare internațional al României!
Alexandru Pop, atacant Oțelul

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO: Cristi Balaj: „Dorinel Munteanu poate antrena echipe mai bune”

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1:

O echipă de top a Superligii a pus ochii pe Dorinel Munteanu: „E o locomotivă. A tras Oțelul după el”

Ciprian Deac, după egalul cu Oțelul: „O echipă matură nu trebuia să primească gol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close