FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Anamaria Prodan mediază conflictul Dan Alexa - Ioan Niculae: „Clientul meu dorește să fie respectat” + detalii în exclusivitate de la negocieri

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 12:05

Anamaria Prodan, agentul lui Dan Alexa, a explicat situația problematică a tehnicianului care urmează să fie demis de Ioan Niculae.  Aceasta a dezvăluit că giurgiuvenii i-au aplicat „Chirurgului” o suspendare ciudată, de 4 zile. Totodată, GSP.ro publică detalii în exclusivitate de la negocierile dintre părțile implicate. 

„El e încă antrenorul echipei. Acasă suntem prieteni, la muncă fiecare își respectă clienții. Dan Alexa este clientul meu, antrenorul pe care îl reprezint. Ioan Niculae e familia mea, îl iubesc, dar clientul meu dorește să fie respectat și să i se dea banii până la finalul contractului. Clubul Astra l-a suspendat pe o durată de 4 zile din funcția de antrenor principal. Conducerea a considerat că a fost obraznic. 

Îmi doresc ca în aceste 4 zile să ne liniștim și să ajungem la un numitor comun. A fost anunțat un nou antrenor, din acest motiv Alexa a vrut să știe care e situația sa. Vom vedea cum punem punct acestei situații care nu face bine nimănui. În echipă, jumătate dintre jucători sunt alături de Dan Alexa, iar cealaltă jumătate îl susține noul antrenor”, a spus Anamaria Prodan, la Pro X. 

Echipa se pregătește cu staff-ul lui Bogdan Andone

Din informațiile GSP.ro, Dan Alexa a semnat azi suspendarea contractului , urmând ca pe durata acestor zile să se găsească modalitatea de a se ajunge la un acord de reziliere.  

Tot azi, echipa a plecat într-un cantonament la Curtea de Argeș, unde se va pregăti sub comanda staff-ului lui Bogdan Andone. Giurgiuvenii vor sta acolo până duminică și speră să reușească să stabilească și un amical cu o formație de Liga 3-a. 

Bogdan Andone, în pole-position

Situația la Astra e tot mai tensionată. Patronul Ioan Niculae s-a înțeles cu noul antrenor, Bogdan Andone, dar Dan Alexa încă nu și-a reziliat contractul. Dan Alexa spune că nu este de acord să-și dea demisia și a criticat conducerea Astrei și situația în care sunt antrenorii din Liga 1. (Detalii, AICI)

Vezi și: 

Astra s-a înțeles cu noul antrenor, dar Dan Alexa refuză să plece: „Nu vreau să fiu călcat în picioare! Probabil vrea să mă dea afară pentru că am barbă și m-a bătut o femeie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
163326071117544
Bogdan Diaconescu  •  10 Octombrie 2019, 21:18

Pai mai dai mai draga un croseu respectos lu Alexa si fa-i un giumbuslcu cum numai tu stii (prietenii inteleg..) si se rezolva. :)

1013981461965460
Rafael Mazilu  •  10 Octombrie 2019, 16:04

Respect ? Când el nu se pricepe la fotbal si îngroapă echipe de fotbal și el se crede Mourinho. Marele client ????

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Octombrie 2019, 12:42

"Dan Alexa este clientul meu". Cât de real sună!:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează