FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Anamaria Prodan, replică pentru Ganea: „Un marginalizat! Bine că i-am lăsat bani de benzină ca să meargă la emisiuni”

Anamaria Prodan, foto: GSP
Anamaria Prodan, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 11:12 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 11:24

Anamaria Prodan a reacționat la acuzațiile grave ale lui Ionel Ganea, făcute în această dimineață, la GSP Live. 

„Cine e Ionel Ganea?! Aaa, cel care a fost numit de mine antrenor principal la Voluntari și la Tg. Mureș? Aaa, cel care a dezamăgit peste tot pe unde a trecut? Cred că trebuia să-i cer 10% comision de la fiecare contract. Bine că nu i-am cerut, că nu mai avea bani de benzină să meargă la emisiuni. Păi cum să-i răspundă Anamaria Prodan unui astfel de om? Pe bune! Nu mai știu numele lui și nu am timp să mă uit în spate către oamenii marginalizați de societate sau către oamenii cărora le-am dat șansa să antreneze și s-au făcut de râs. Să auzim numai de bine și să vorbim totuși de oameni care au lăsat ceva în urma lor, nu?”, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Doi jucători importanți sunt OUT de la CFR Cluj! Cu cine și-a pierdut Dan Petrescu răbdarea

Ionel Dănciulescu, prins BĂUT la volan? Oficialul lui Dinamo s-ar fi ales cu dosar penal + ce a declarat pentru GSP.ro

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (28)
bluerush
bluerush  •  16 Iunie 2020, 12:02

Stimata redactie, ma uit la comentariile oamenilor si nu mai inteleg nimic. Este clar ca toata lumea vrea sa nu mai vada articole cu "impresara" lui peste, ca sa nu ii zic pe nume, care da in stanga si dreapta cum vrea ea. Femeia asta nu are nimic in comun cu sportul de performanta, nu reprezinta nimic bun, este imaginea unei societati de doi lei si a lipsei de bun simt si coloana vertebrala. Inainte ii aveam pe astia ai lu' Becali acum o avem pe fanfaroana asta, si voi vreti sa avem fotbal de performanta si sa ne prezentam demn in competitiile internationale. Peste toate astea, voi, ziarele si televiziunile de sport promovati acesti indivizi si le oferiti notorietate, ca lumea pe "impresara" o stie din cauza celor din mass-media care au promovat-o intens. Eu am inteles ca se fac accesari si ca se uita prostii la emisiuni cand vine creatura aceasta si altii semeni ei, dar noi astia cativa sanatosi ne-am saturat si ne dam seama ca pana nu dispar creaturile astea de pe ecrane, din ziare si de pe site-uri, nu o sa progresam deloc. Sunteti raspunzatori pentru ceea ce promovati !!!

magic4ever
magic4ever  •  16 Iunie 2020, 12:34

Ganea cu toate derapajele lui a facut ceva pentru fotbalul romanesc si pentru nationala Romaniei, in timp ce Ana Maria Prodan este 0/. RESPECT IONEL GANEA!

napoli01
napoli01  •  16 Iunie 2020, 11:43

Poate ca Ganea nu e prea dus la biserica si are multe lipsuri dar sa nu uitam ca are vreo 70 de goluri prin liga 1, vreo 50 prin germania si anglia, in jur de 20 la nationala. Si totusi, aceasta faptura care jigneste in stanga si in dreapta se intreaba cine este ionel ganea? Nu este primul si nici ultimul caz in care profitori si capuse care nu au nimic in comun cu acest sport, il controleaza si ii umilesc sau jignesc pe cei care au realizat fenomenul fotbalistic.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează