FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Anamaria Prodan se dă de gol singură în scandalul privind conflictul de interese: „Nu renunțam eu la licență ca să iau Dinamo?”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 14:22

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) s-a implicat la Hermannstadt, investind deja 350.000 de euro pentru plata datoriilor, dar regulamentul îi interzice să ocupe o funcție oficială într-un club în paralel cu activitatea de agent de jucători.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Anamaria spune că, din punctul ei de vedere, nu încalcă regulamentele FRF, ea fiind înregistrată ca impresar în Emiratele Arabe Unite. „Dar eu nu sunt intermediar înregistrat la Federația Română de Fotbal! Eu sunt înregistrată în Emirate, am mutat cam totul acolo, am mutat și firma. Gândește-te la mine ca un agent străin care a venit în România! Și, oricum, la Hermannstadt va fi Rebecca, fiica mea. Era visul ei să facă”, spune soția lui Reghecampf.

Anamaria Prodan: „Nu renunțam la licență pentru Dinamo?”

Totuși, tot Ana a declarat pentru GSP.ro că ar fi renunțat la calitatea de impresar, dacă ar fi decis să investească la Dinamo și nu la Sibiu. 

Nu renunțam eu la licență ca să iau Dinamo? Dar știu că îmi trebuie măcar zece milioane de euro. Gândește-te că Becali, care a investit zeci de milioane, mai avea alte zeci de milioane în spate!  Nimeni nu își consumă ultimii bani în fotbal! Și dacă nu există investitori unde ajunge sportul aceasta?”, a declarat Anamaria Prodan.

VIDEO. Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Citește și: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan a sunat la GSP, după articolul despre încălcarea regulamentului: „Hello! Ai scris că am făcut numai dezastre pe unde am trecut!

EXCLUSIV Anamaria Prodan a virat deja primii bani la Hermannstadt! Directorul Claudiu Rotar explică rolul ei și vorbește despre conflictul de interese: „Dă bani și noi îi permitem să conducă”

EXCLUSIV Primul semn că Dinamo se vinde! Anunțul făcut de conducere către jucători

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (17)
creeperno
creeperno  •  04 Iunie 2020, 22:41

Si daca ne-ai duce in champions league tot nu te-am vrea

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  04 Iunie 2020, 20:27
Postat de cacao.cu.mac pe 04 Iunie 2020, 19:09

Hermanstadt ia licenta....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babuilie
babuilie  •  04 Iunie 2020, 19:29
Postat de steaua1986. pe 04 Iunie 2020, 19:21

Te-am vazut, stai jos.

no fain că ți-ai luat oglindă :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close