FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ar fi transferul ultimilor ani la Dinamo! Căpitanul Ghanei de la Cupa Africii, sub comanda lui Kopic

Andre Ayew.
Foto: Imago
Andre Ayew. Foto: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 18:26 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 19:42

Andre Ayew (34 de ani), căpitanul reprezentativei Ghanei și fiul celebrului Abedi Pele, ar putea ajunge la Dinamo. Publicația slovenă online nogomania.com scrie că Dinamo l-ar transfera, de la Le Havre.

Responsabilii lui Dinamo au anunțat că Darko Velkovski, Domagoj Pavičić, Edi Gnahore, Petru Neagu și Georgi Milanov nu vor rămâne singurele achiziții ale acestei ierni. Iar eșecul de la Ploiești, cu Petrolul (0-1), a demonstrat că roș-albii chiar au nevoie de întăriri serioase pentru a evita retrogradarea.

Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă
CFR CLUJ
Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă

Portalul sloven nogomania.com susține că al șaselea transfer ar fi deja rezolvat. Este vorba despre atacantul Andre Ayew, 34 de ani, căpitanul reprezentativei Ghanei și fiul celebrului Abedi Pele. „Ayew va ajunge la Dinamo de la Le Havre”, dezvăluie publicația amintită.

Slovenii scriu că Andre Ayew va fi prezentat la Dinamo în următoarele 48 de ore

Sursa citată mai scrie că internaționalul ghanez „este așteptat să fie prezentat oficial ca noul jucător al lui Dinamo în următoarele 48 de ore și se va alătura echipei după ce își va fi încheiat parcursul cu naționala la Cupa Africii pe Națiuni”.

La CAN, Ayew a scris istorie contra reprezentativei Capului Verde, când a devenit al treilea jucător care a participat vreodată la opt turnee ale celei mai importante competiții organizate pe continentul african.

El a fost căpitanul Ghanei în ultimul deceniu, iar în portofoliul său apar formații precum Marseille, Swansea, West Ham și Fenerbahçe. La Le Havre a ajuns în noiembrie 2023.

Dinamo trebuie să mai scape de câțiva jucători străini

Din informațiile Gazetei, conducătorilor lui Dinamo li s-au propus mai multe nume importante. Dar, deocamdată, trebuie să mai „subțieze” contingentul de străini pentru a mai putea bifa achiziții „de afară”.

„Câinii” au 15 fotbaliști străini în lot și limita permisă este de 13. Vizați în acest moment sunt Gorka Larrucea, căruia clubul trebuie să-i achite și 90.000 de euro, și fundașul francez Quentin Bena (25 de ani). De asemenea, de golgheterul său, Goncalo Gregorio (6 reușite), se interesează Maritimo Funchal, care trage la promovarea în prima ligă a Portugaliei.

VIDEO Petrolul - Dinamo 1-0 / Paul Papp: „Nu știu dacă Dinamo a avut vreo ocazie clară, cred că am avut și două penalty-uri”

Mai puteți citi:

Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu

Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (19)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Ianuarie 2024, 06:05

...dinamo e ca si scapata de retrogradare ...

VardyParty
VardyParty  •  21 Ianuarie 2024, 23:43
Postat de camcam pe 21 Ianuarie 2024, 21:23

ce e cu sigla celor de la southampton ?

Ce sa fie? Trebuia o siglă si nu am găsit Leicester. Buni si ăștia, nu am nimic împotrivă. Cat timp nu e City sau Newcastel.

Averroes
Averroes  •  21 Ianuarie 2024, 22:47
Postat de iar_locul_doi pe 21 Ianuarie 2024, 21:50

Tie iti trebuie si o *** sa nu mai *** a prost !!

knatspirnufelag e cel mai tare user de pe gsp, prostovane cu iq33

Vezi toate comentariile (19)
Comentează