FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Final de „telenovelă” în cazul lui Andrea Compagno la FCSB » Decizia lui Gigi Becali, enervat de impresarul atacantului

Andrea Compagno / Foto: Imago Images
Andrea Compagno / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 07:01 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 09:11

Andrea Compagno (27 de ani), golgheterul celor de la FCSB din sezonul trecut, nu va mai părăsi tabăra roș-albaștrilor iarna aceasta. Gigi Becali, patronul liderului din Liga 1, a clarificat situația atacantului italian.

Becali a recunoscut că a avut două oferte pentru Compagno: una din China de 100.000 de euro și alta din Turcia de 450.000. 

Culise FRF » Adevăratul motiv pentru care Edward Iordănescu a refuzat să meargă la tragerea Ligii Națiunilor + probleme mari de sănătate: „A ajuns de două ori la spital!”
DEZVĂLUIRI
Culise FRF » Adevăratul motiv pentru care Edward Iordănescu a refuzat să meargă la tragerea Ligii Națiunilor + probleme mari de sănătate: „A ajuns de două ori la spital!”

Inițial, omul de afaceri și-a dorit să îl cedeze pe italian în „Țara Semilunei”, însă Compagno a refuzat mutarea, deoarece l-a tentat mai mult varianta din China.

Gigi Becali, nemulțumit de jocurile de culise făcute de agentul lui Andrea Compagno

Gigi Becali a fost deranjat de faptul că Alessandro Pezzoli, impresarul lui Andrea Compagno, le-a dezvăluit oficialilor clubului asiatic că ar fi dispus să accepte o contraofertă de doar 200.000 de euro.

„Au dat chinezii 100.000, iar noi avem din Turcia o ofertă de 450.000, şi el vrea să plece în China. Mi-a zis impresarul lui că «Nu, domnule, că nu vrea (n.r. - să plece în Turcia)». Am trimis noi o contraofertă în China de 200.000 (n.r. - negocierile să înceapă de la 200.000 de euro).

A zis Compagno: «Bine, domnule, dacă e aşa, nu mai plec». Impresarul l-a şmecherit şi a spus: «Trimiteţi o ofertă de 200.000 că o să accepte.», a declarat Gigi Becali, conform Orange Sport.

Iritat și de calculele făcute de reprezentanții jucătorului legate de faptul că acesta devine din vară liber de contract, finanțatorul celor de la FCSB a spus că are posibilitatea să îi activeze din vară o clauză unilaterală de prelungire a contractului atacantului italian, dacă își pune ambiția cu Andrea Compagno.

4goluri în 18 meciuri din actualul sezon al Ligii 1 a reușit Andrea Compagno pentru FCSB

Totuși, în condițiile absenței unui atacant veritabil din lotul roș-albaștrilor, Gigi Becali este dispus să îi mai acorde o șansă lui Compagno la antrenamente, unde dacă se prezintă bine va putea să joace și în campionat.

„Ei nu ştiu un lucru. Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract. Pun al doilea contract şi stai pe bară acolo să vezi cum este. Asta i-am zis lui MM Stoica: «Îl am pe Compagno, jucătorul meu căruia îi dau salariul, dar eu nu am atacant la echipă, nu am jucători».

Băi, să vină la antrenamente şi să-l vedem la joc. De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deştepţi ca să fiu eu fraier şi eu nu vreau să fiu. Dacă vor să facă lucrurile astea, dar ei aşa au făcut socotelile. Impresarul a zis să-l dăm (n.r. - aproape gratis) liber, că să nu-l pierdem în vară liber. Stai aşa că activez al doilea contract”, a adăugat Becali, potrivit sursei citate.

Decizia radicală a lui Adrian Mititelu împotriva lui Gigi Becali

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, l-a atacat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Motivul? Mititelu consideră că Becali l-a distrus pe Andrea Compagno. Italianul era cumpărat în urmă cu un an și jumătate de FCSB de la FCU Craiova, cu 1,5 milioane de euro. Deși a fost golgheterul echipei în primul sezon, Compagno a fost tras, ușor-ușor, pe linie moartă în actuala stagiune.

„Compagno e un fotbalist de mare valoare, foarte serios. El merită să îl ții în echipă. Becali l-a distrus. De asta nu îi mai dau niciun jucător. Omul, în viață, când are necazuri, mai trece peste, dar acum nu.

Poate îl dădeam pe Compagno direct în afară, dar aveam atunci nevoie de bani urgent. Îmi pare rău, e un băiat foarte serios. Eu am doi jucători importanți acolo, Jibril și Blănuță, ar însemna să nu mai joace ei dacă vine el.

Compagno va ajunge la echipe mult mai mari decât FCSB. Rămâne liber de contract acum, în vară, nu se întoarce la noi, el va merge înainte, nu dă înapoi”, a declarat ieri Adrian Mititelu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Gigi Becali, impresionat de jocul echipei sale în meciul cu Farul: „Jucăm cu o viteză năucitoare” + Pe cine a lăudat și cine l-a nemulțumit

Citește și: 

E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă
TRANSFER
E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă
Prima zi a audierilor de la TAS în procesul Simonei Halep: ce a declarat când a ieșit de la Tribunal + cină cu Mouratoglou
HALEP, AUDIATĂ LA TAS
Prima zi a audierilor de la TAS în procesul Simonei Halep: ce a declarat când a ieșit de la Tribunal + cină cu Mouratoglou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
laur_gr
laur_gr  •  08 Februarie 2024, 20:00
Postat de sorin_g pe 08 Februarie 2024, 10:59

Compagno nu vrea sa profite de nimic, omul isi respecta contractul semnat. Becali a incercat tot felul de sicane pentru a-l face sa plece, insa nu i-a iesit. Faptul ca Becali e nevoie sa respecte contractul nu in face "mai mult decat generos". Ar trebui sa ia aminte si alti jucatori pe viitor, inainte sa vina la FCSB.

Si Becali respecta contractul. Il plateste pana cand vrea el sa plece. Nu e obligat sa-l bage in teren.

laur_gr
laur_gr  •  08 Februarie 2024, 19:58
Postat de lefter_popescu pe 08 Februarie 2024, 11:42

Amice, ii faci traista lui Gigi Valiza? Ai uitat cum s-a comportat cu o serie întreaga de jucători pe care ii trimitea sa se antreneze pe coclauri sau le schimba mașina cu un Tico ? De Rotariu și Ganea - cazurile cele mai recente - ce zici ? Au fost respectate contractele ? Când i se pune pata pe un jucător n-are mama ,n-are tata pt ca doar interesul lui ( nu al echipei) conteaza. Este clar ca nu-i plac ochii italianului. PS- s-ar putea sa conteze si faptul ca Campagno este catolic și nu ortodox precum este bucurosul Crețu, care a obținut de la stăpân iertarea mazilirii.

Ce legatura are cazul Compagno cu alte mizerii pe care le-a facut Gigi. Se vede ca vorbesti "in compensare" fara legatura cu cazul concret.

laur_gr
laur_gr  •  08 Februarie 2024, 19:56
Postat de tallpaiadului pe 08 Februarie 2024, 12:58

Halal generozitate, dupa ce si-a batut joc de Compagno scotandu-l de pe teren pentru a-i face loc petardei de Miculescu inca de la inceputul sezonului cand nu avea absolut nici un motiv, Compagno fiind golgheterul campionatului precedent si sabotandu-l ulterior din ce in ce mai tare, acum se chilotareste pentru o suta de mii si-l ameninta ca ii va prelungi contractul in vara doar pentru a-si bate si mai tare joc de el. Unde e generozitatea aia de care vorbesti tu, ca eu nu o vad. Generozitate ar fi sa-i plateasca acum intreg salariul pana la terminarea contractului si sa-l lase sa plece oriunde vrea el gratis, daca nu mai are nevoie de el la echipa. Aia ar fi intr-adevar generozitate si Becali si-ar permite sa faca asa ceva la banii lui, dar felul in care se comporta de fapt Becali este opusul generozitatii, este mitocanie de cea mai joasa speta.

Pai nu-i plateste salariul pana vrea el sa plece?! Esti paralel.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează