FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nicolescu a răspuns, după replica golănească a lui Dani Coman: „Ăsta e modelul căutat la LPF?”

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 17:19 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 18:41

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, i-a răspuns lui Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, care îl atacase printr-o declarație cu tentă vulgară.

Totul a început după ce Nicolescu i-a acuzat de blat pe cei de la Hermannstadt, după 0-1 cu Voluntari: „Partida mi-a lăsat un gust amar. Credeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înșelat”.

Andrei Nicolescu, atacat cu o replică golănească de șeful rivalei din Superligă: „Cred că a băgat ceva în gură de a rămas cu un gust amar”
DINAMO
Andrei Nicolescu, atacat cu o replică golănească de șeful rivalei din Superligă: „Cred că a băgat ceva în gură de a rămas cu un gust amar”

Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Dani Coman

Dani Coman i-a replicat: „Am văzut că a făcut o declaraţie, că meciul nostru i-a lăsat un gust amar în gură. Probabil a mâncat ceva sau a băgat altceva în gură, de i-a lăsat un gust amar”.

Apoi, Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Dani Coman, într-o reacție pentru GSP.ro: „Este declarația unui «gentleman adevărat». Înțeleg că vrea să candideze la șefia LPF. Dacă acesta este modelul care se caută pentru acest for, e clar, suntem pe drumul cel bun”.

Andrei Nicolescu atacă arbitrajul după Dinamo - Petrolul

Andrei Nicolescu a vorbit și despre faza care a decis Dinamo - Petrolul 1-1. Horațiu Feșnic a dictat penalty pentru prahoveni în prelungiri, după ce Amzăr l-a ținut pe Musi în careu.

„Este grav că s-a luat o astfel de decizie fără discernământ într-o fază petrecută în minutul 93. Ofsaid înainte, faulta asupra lui Josh Homawoo și o alta infracțiune cu câteva zeci de secunde înainte. Este a 12-a decizie contra lui Dinamo în acest sezon. Inacceptabil. Totul e mereu contra lui Dinamo”, a mai declarat Nicolescu, pentru GSP.

Ce s-a întâmplat la Dinamo - Petrolul

+8 FOTO

În minutul 90+3, Dinamo - Petrolul a fost oprit după un duel între Amzăr și Musi. Fundașul lui Dinamo l-a ținut în careu pe atacantul de la Petrolul, iar acesta a căzut și a declanșat nebunia. Cei de la VAR au avut nevoie de 10 minute de analiză.

Mai întâi, cei din camera VAR au analizat aproximativ 8 minute dacă a fost ofsaid la Musi. Au decis că nu, apoi Horațiu Feșnic a fost chemat la monitor pentru a analiza posibilul penalty.

„Centralul” a decis că ținerea lui Amzăr a fost suficientă pentru a acorda penalty pentru Petrolul. Gicu Grozav a transformat fără emoții și a adus un punct la Ploiești. A marcat în minutul 90+13, iar golul lui a fost cel mai târziu marcat în această ediție de Liga 1.

VIDEO. Ciprian Marica, despre penalty-ul controversat din Dinamo - Petrolul 1-1: „Este strigător la cer!”

Citește și:

Radaslavescu, înapoi la Farul? » Prima reacție dinspre campioană: „S-o spunem pe-aia dreaptă!”
FARUL
Radaslavescu, înapoi la Farul? » Prima reacție dinspre campioană: „S-o spunem pe-aia dreaptă!”
Marica solicită schimbarea regulamentului: „Ca să nu mai existe decizii tâmpite. E o prostie!”
GSP LIVE
Marica solicită schimbarea regulamentului: „Ca să nu mai existe decizii tâmpite. E o prostie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
boss33
boss33  •  02 Aprilie 2024, 22:43

La Hunedoara au fost torte, au sapat gropi sa le ascunda, aia de ce nu sint la puscarie, numai pe Dinamo si Rapid i-au gasit? Astia nici nu s.au speriat de ce li s-a intamplat alora ... Altii n-au nici o strabatere sa faca asta dupa spectacolul arestarilor, inseamna ca e doar o vanatoare impotriva lui Dinamo si Rapid

demolarii
demolarii  •  02 Aprilie 2024, 22:23

Arbitrii ar trebuii sa fie plătiți în funcție de prestația avuta. Dacă ar da toți penalitate în modul dat de Fesnic , la fiecare corner s-ar da penalty. În plus, aceste decizi pot fi considerate incitare la violenta. Când le iei banii munciți jucătorilor cum se considera? Frf și Lpf ce rol au? Ce respect merita oficiali de acolo? Ce fac sa ajute cluburile? Nu doar clubul de partid. Pentru Fcsb încalcă legi, necomunicat la UEFA și Fifa decizia ICC din 2014 pana azi. Jandarmeria de ce nu intervine? Sau ei sunt deja educati sa privească doar în jos?

godot
godot  •  02 Aprilie 2024, 21:10

Coman, Daniel Nicolae, Săpunaru sunt tarați de înfrângeri, într-adevăr sunt fanatici și huligani, nu au ce căuta în funcții oficiale de la FRF sau LPF.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează