FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A găsit modelul ideal pentru FCSB chiar în Liga 1: „Așa ceva și-ar dori Gigi Becali”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 07:54 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 08:10

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, a analizat jocul celor de la Universitatea Craiova sub Mirel Rădoi și a opinat că „așa ceva și-ar dori Gigi Becali la FCSB”.

Sâmbătă seara, CSU Craiova a câștigat duelul „universitar” cu U Cluj, 1-0, și a ajuns la 5 victorii consecutive pe plan intern, 4 dintre acestea în campionat.

Sub comanda lui Mirel Rădoi, alb-albaștrii au ajuns pe podiumul Ligii 1, la 10 puncte sub liderul Farul, dar și un meci în minus.

Cristina Neagu iese la atac după eșecul cu Țările de Jos: „Am luptat nebunește, sunt mândră de colegele mele! Dar nu am înțeles un lucru”
EURO 2022
Cristina Neagu iese la atac după eșecul cu Țările de Jos: „Am luptat nebunește, sunt mândră de colegele mele! Dar nu am înțeles un lucru”

Universitatea Craiova joacă „cam ce și-ar dori Gigi Becali la FCSB”, spune Andrei Vochin

Consilierul președintelui FRF consideră că un joc precum cel al echipei din Bănie este ceea ce râvnește Gigi Becali la FCSB.

„De la meciul cu FC Argeș, Craiova strânge cinci victorii consecutive, o suită de victorii importante, dar ceea ce mi-a plăcut a fost jocul, unul de maximă siguranță, cu mingea sub control, cam ce și-ar dori Gigi Becali al FCSB. Vrea posesia, să fie mingea la ei”, a spus Vochin la Orange Sport.

FCSB ocupă locul 8 în Liga 1, cu 20 de puncte, 10 sub Craiova, dar și două meciuri în minus. Roș-albaștrii vor juca în această seară cu Rapid, pe teren propriu.

Mai multe știri din Liga 1: 

Rădoi s-a scuzat după greșeala de la conferință: „Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Usain Bolt”

Acțiunea care l-a lăsat mască pe Rădoi: „Mă minunez de unele faze!” + cum își va răsplăti elevii: „Cu drag și bucurie!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (6)
herman1
herman1  •  06 Noiembrie 2022, 18:25

Becali ar trebui sa se retraga Din cauza lui, Fcsb este o catastrofa de echipa Nu banii fac echipa ,ci echipa face banii Daca nu stii sa lucrezi cu echipa degeaba ai bani Sunt fff multe echipe care au bani ,dar rezultate ....ZERO BARAT Fara un staff care sa conlucreze la perfectie cu echipa nu ai rezultate in nici un domeniu De aici au luat fiinta cursuri de specialitate pentru a lucra cu echipa

1945sv0509
1945sv0509  •  06 Noiembrie 2022, 15:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elefterie
elefterie  •  06 Noiembrie 2022, 13:46
Postat de fibra pe 06 Noiembrie 2022, 13:09

Daca va place jocul Craiovei inseamna ca va multumiti cu nimic si vom cadea si mai jos acolo unde nu mai ai unde sa cazi.

Dacă ești printre pretențioșii care cer fotbal spectacol revezi (dacă ai unde, că pe youtube nu au apărut deocamdată și filmările realizate de cei din tribune) faza din min. 98, când Bancu driblează subtil la colțul terenului și pe linia de fund 3 adversari la rând, fiind blocat de al patrulea - însuși Grădinescu a admis "bună seria de driblinguri, aproape că era să treacă și de al treilea adversar", dar lui Grădi nu-i poți cere să fie obiectiv nici măcar la o numărătoare simplă. Că faza nu apare și în rezumatele oficiale ale meciului nu mă mai mir; se pare că tocmai cei ce ar trebui să pledeze pentru fair-play și să cheme copiii la fotbal, nu vor să facă acest lucru (sau nu știu, sau nu pot, sau nu au voie?).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează