FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Antrenor străin la FC Botoșani? Valeriu Iftime: „Ne-a fost prezentat”

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de , - Publicat marti, 19 decembrie 2023 15:26 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 15:30

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a anunțat că îl va schimba pe Andrei Patache, antrenorul interimar al moldovenilor, după eșecul cu Dinamo, scor 0-2.

Supărat după eșecul cu Dinamo, patronul ultimei clasate s-a resemnat în privința salvării de la retrogradare și pregătește deja viitorul sezon din Liga 2.

Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării
FINANCIAR
Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării

Antrenor străin la FC Botoșani? Valeriu Iftime: „Ne-a fost prezentat”

„Există și posibilitatea unui antrenor din străinătate, ne-a fost prezentat, să vedem. Nu pot să vă dau detalii, nu pot dezvolta toate secretele vieții mele, sper că înțelegeți", a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.

Finanțatorul de la Botoșani nu exclude nici revenirea lui Flavius Stoican: „Nimic nu este imposibil. Dacă va dori și el, vorbim”.

Flavius Stoican (47 de ani) se află momentan în Statele Unite ale Americii, de unde se va întoarce la sfârșitul anului. Stoican nu ar fi tentat să preia formația aflată în criză, FC Botoșani, mai ales după despărțirea rece din primăvară, susțin sursele GSP.

Valeriu Iftime: „Vreau să fac, să aduc un antrenor și să mai schimb ceva”

„Asta e! Suntem în Liga 2, nu avem nicio șansă. Să nu dai un șut la poartă cu Dinamo e o problemă mare. Și de echipă, și de antrenor. Și în Liga 2 suntem de bătut. Nu pot să merg mai departe cu Andrei Patache pentru că e jenant ce s-a întâmplat astăzi. Nu cred că am vreo șansă să mai fac ceva.

Vreau să fac, să aduc un antrenor și să mai schimb ceva. Să evităm retrogradarea mi se pare greu. Deja suntem jalnici, nu avem nicio șansă! Eram atât de sigur că azi câștigăm.

Este cel mai negru scenariu. Să nu bați pe nimeni în 20 de etape și să te bată penultima clasată, clar, 2-0, să nu dai un șut la poartă... Este incredibil cât de slabi suntem! Andrei a făcut ce a putut, dar nu avem vlagă”, a declarat Valeriu Iftime după înfrângerea de luni seară cu Dinamo.

VIDEO. Suporterii celor de la Botoșani au protestat după meciul pierdut cu Dinamo

Vezi și alte știri:

Lovitură în „Liga Florilor” » Rapid a transferat de la CSM București
RAPID
Lovitură în „Liga Florilor” » Rapid a transferat de la CSM București
Gigi Becali, atacat fără menajamente de un oficial al CFR-ului: „Folosește termeni gen furt, pe care i-a învățat la «facultate», alături de colegii de cameră”
FCSB
Gigi Becali, atacat fără menajamente de un oficial al CFR-ului: „Folosește termeni gen furt, pe care i-a învățat la «facultate», alături de colegii de cameră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  19 Decembrie 2023, 15:51

Alt străin? În ultima perioadă Botoșani a avut numai antrenori străini. De fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează