FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunț de ULTIMĂ ORĂ la Dinamo! Pleacă antrenorul? "Așteaptă ofertele din străinătate"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 09:43

Doi foști dinamoviști se contrează în păreri vizavi de extinderea înțelegerii lui Cosmin Contra cu roș-albii.

Marica a declarat la DigiSport: "Nu ştiu ce va face Contra, probabil că va pune în balanţă şi ce alte opţiuni mai are. Dacă nu va avea alternative, probabil că va rămâne la Dinamo.

Nu cred că îşi doreşte să iasă din circuit, chiar şi cu riscul de a sta la un club unde lucrurile nu sunt aşa cum îşi doreşte".

Ianis Zicu e circumspect: "El aşteaptă să vadă ce oferte are din campionatele puternice şi ce buget de transferuri ar putea să aibă la Dinamo. Cu cât trece timpul, şansele să se ajungă la un acord cu formaţia din Ştefan cel Mare scad".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
spinoza
spinoza  •  09 Aprilie 2017, 14:04

Cu Negoitza si Mutu se-ntelege doar Colea Rautu!

randoom_._
randoom_._  •  09 Aprilie 2017, 13:03

astia fac glume sau vorbesc serios? pai dinamo aka rusinea romaniei nu mai poate baga niciun ban. negoitza are blocate conturile. ce tot vorbesc astia de ramanerea lui contra. sincer,nici nu stiu de ce a venit. astia schimba antrenorii,la fiecare 5 luni,in medie. eu sper ca procesul asta sa tina cat mai mult,negoitza nu are voie sa bage bani iar in final,pentru bancruta frauduloasa,o sa se desfiinteze dinamo aka rusinea romaniei.

279870079123196
Iris Iris  •  09 Aprilie 2017, 12:56

Pana la urma care e anuntul de ultima ora???? Anunt facut de cine??? Cat de penibili puteti fi cu astfel de stiri. Sunt multe stiri la care pot adauga acelasi comentariu, dar avand in vedere ca nu mai pot inghiti minciunile voastre, imi promit sa nu va mai deschid ziarul. Nu inteleg de ce niciodata titlul nu are legatura cu continutul? Ce castigati? Oameni care nu cred in voi! Ziaristi de spatele blocului! Asa tara, asa fotbal, asa ziaristi, adica non-valoare!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează