FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

Anunț OFICIAL pe site-ul FCSB » El e primul jucător de bază care şi-a reziliat contractul

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 19:21

A venit confirmarea oficială, după ce Gigi Becali a anunţat că Gabriel Tamaş este unul dintre fotbaliştii care îşi vor rezilia contractele cu FCSB în această vară.

"FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu Gabriel Tamaş, care a apărat culorile clubului nostru în ultimul an şi jumătate", informează steauafc.com.

Tamaş a ajuns la FCSB în iarna anului trecut, de la Cardiff, şi a jucat 41 de meciuri pentru roş-albaştri în acest sezon, marcând şi două goluri. În tricoul FCSB-ului, fundaşul central de 33 de ani a cucerit patru trofee: cel de campion al României, două Cupe ale României şi o Cupă a Ligii.

În perioada petrecută sub comanda lui Reghecampf, Tamaş a fost implicat şi în mai multe scandaluri, iar de multe ori comportamentul său i-a adus critici. În ultima perioadă, tehnicianul l-a lăsat pe bancă pe Tamaş, care nu a prins decât un meci ca integralist în play-off.

"Vor pleca Tamaș și Muniru. Și Moke va pleca, el e bun, dar greșește și distruge echipa"
Gigi Becali

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (39)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Mai 2017, 12:21
Postat de martinpen pe 15 Mai 2017, 22:00

Da, ai dreptate, dar se poate schimba asta. In schimb, numele cu care ati crescut voi, nu mai exista... Cum ar fi sa fii fan Carmen, apoi CCA, Steaua, in final FCSB ? Inca 10 ani o sa va numiti Becaloaia...

Martinica, ia vezi originile clubului campion la coregrafii, in vesnice pregatiri pentru cempionzlig. Iti zice ceva Unirea Tricolor? Dar Ciocanul/Maccabi?...

roja_azul76
roja_azul76  •  15 Mai 2017, 22:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Noi nu am mai castigat titlul de 10 ani si nici in Europa nu ne place, nici macar in preliminarii. Dacă ne întâlnim cu pescarii?Mai bine lipsa. Sau albanezii? Aoleu, mai exista 17 nentori?

roja_azul76
roja_azul76  •  15 Mai 2017, 22:39
Postat de martinpen pe 15 Mai 2017, 22:00

Da, ai dreptate, dar se poate schimba asta. In schimb, numele cu care ati crescut voi, nu mai exista... Cum ar fi sa fii fan Carmen, apoi CCA, Steaua, in final FCSB ? Inca 10 ani o sa va numiti Becaloaia...

Spre deosebire de Insolventa, noi am jucat in Champions League, nu doar ne am pregatit!!!! Pregatiti-va inca 10 ani pentru titlu, intre timp noi vom mai lua niste campionate, vom juca in Europa. NOI..STEAUA BUCURESTI.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează