FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1

VIDEO Anunțul făcut de Adrian Mititelu Jr. imediat după victoria cu Dinamo: „Plusăm!”

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, pe Arena Națională, scor 1-0, într-un duel din runda cu numărul 9 din Superligă. Adrian Mititelu Jr. a transmis că a pregătit o primă dublă pentru victoria de vineri. +15   FOTO
FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, pe Arena Națională, scor 1-0, într-un duel din runda cu numărul 9 din Superligă. Adrian Mititelu Jr. a transmis că a pregătit o primă dublă pentru victoria de vineri.

Articol de , , - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 00:04 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 00:26

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, pe Arena Națională, scor 1-0, într-un duel din runda cu numărul 9 din Superligă. Adrian Mititelu Jr. a transmis că a pregătit o primă dublă pentru victoria de vineri. 

Adrian Mititelu Jr. a întărit ideea că FCU Craiova vrea să ajungă în play-off în acest sezon. 

Gol fabulos în Dinamo - FCU Craiova » VIDEO cu voleul spectaculos al lui Baeten
DINAMO - FCU CRAIOVA
Gol fabulos în Dinamo - FCU Craiova » VIDEO cu voleul spectaculos al lui Baeten

VIDEO. Adrian Mititelu Jr., după Dinamo - FCU Craiova 0-1

„Astăzi sărbătorim, de mâine începe munca, avem un meci greu cu Oțelul Galați. Se pare că problemele din defensivă s-au rezolvat, mă bucur. Cred că e cel mai echilibrat campionat din istorie, echipele sunt foarte apropiate. Obiectivul nostru e play-off-ul. Noi pentru asta muncim zi de zi. 

Este un derby de peste 70 de ani acest Craiova - Dinamo. Se simte că Dinamo este un club puternic, chiar dacă au probleme financiare. E un club puternic, va deveni și mai puternic când își va face un nou stadion. Au un public fantastic. Dinamo poate face lucruri bune anul acesta.

Au primă dublă băieții astăzi, la derby-uri mai plusăm!”, a spus Adrian Mititelu Jr. la plecarea de la Arena Națională.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit și despre căutarea unui nou antrenor: „Nu vârsta definește cu adevărat capacitatea unui antrenor. Majoritatea fotbaliștilor din Liga 1 care au câteva evoluții bune se fac imediat antrenori. E o lipsă mare în clipa de față. Nu avem un profil anume. La Craiova e cu totul altfel, știți prea bine

Trebuie să avem un antrenor pe bancă, dar nu trebuie să ne mai grăbim. Trecutul ne-a demonstrat că am greșit”. 

VIDEO CU GOLUL. Execuția superbă prin care Baeten a decis Dinamo - FCU Craiova

Citește și alte știri din Superligă: 

Două faze la limită în UTA - U Cluj » „Centralul” a lăsat jocul liber: „I-a venit în picior!”

Ce fotbalist a remarcat Sabău după victoria de la Arad: „Se sacrifică mereu pentru echipă!” + avertisment pentru Cîmpanu: „Asta anulează tot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
bogdan_m
bogdan_m  •  17 Septembrie 2023, 12:38

Unul din lucrurile bune cu doua echipe în Craiova fata de trecut este ca acum Craiova poate bate de 4 ori pe Dinamo în sezonul regulat. :)

creeperno534
creeperno534  •  16 Septembrie 2023, 22:41

Playoff-ul pentru liga 2

user0001
user0001  •  16 Septembrie 2023, 16:50
Postat de Ionescu07 pe 16 Septembrie 2023, 08:59

Iată ce înseamnă tupeu de interlop! Să ai o jucărie și să spui că ”mititeaua” asta joacă derby-uri de 70 de ani...Ha, ha, ha! Păi, mă tatuatule, crezi că în fiecare zi e duminică? Dacă încă îi merge șmecheria becaliotului cu furtul de identitate, crezi că asta se poate și la Craiova? Păi, măi țâcă, acolo sunt olteni, mă! Sunt mult mai greu de prostit decât bucureștenii. O să ajungi să mergi la meciurile ”mititelei” doar tu și eventual neamurile tale!!

Well fc mogosoaia are palmares , culori , stema etc etc INCHIRIATE .....deci despre ce vorbim ? Toti bateti campii cu CSU vai echipa cu palmaresul ..... ZERO palmares ....o echipa din 2013 care a inchiriat tot dar absolut tot pana in nu stiu ce an ...aaaa si palmaresul asta e pana in '91, la fel cum maine face altul o echipa , inchiriaza palmaresul culorile sigla ....si aia e universitatea craiova. Nu fc mogosoaia are palmaresul sigla sau orice altceva ...alea sunt INCHIRIATE.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează