FOTBAL  »  Superliga  »  ARGEȘ - SEPSI 0-5

Latovlevici, „făcut pachet” de oficialul lui FC Argeș: „E deja al 5-lea meci în care greșește capital” + Replica zilei în Liga 1: „I-au asfaltat”

Iasmin Latovlevici/ foto Imago Images
Iasmin Latovlevici/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 20:50 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 21:04

Daniel Stanciu, oficialul lui FC Argeș, l-a arătat cu degetul pe Iasmin Latovlevici, după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-5.

Stanciu acuză greșelile din ultimele meciuri făcute de „Lato”. Fundașul a fost schimbat după doar 30 de minute cu Sepsi. 

În minutul 27, la 0-0, Latovlevici a ratat complet o preluare și, în tentativa de a-și corecta greșeala, a comis un penalty evident: l-a faultat în careu pe Păun, mijlocașul lui Sepsi fiind cel care a ajuns primul la minge.

Croitoru, decizie radicală în privința lui Latovlevici » „Probabil va fi ultimul lui meci la FC Argeș”
FC Argeș - Sepsi 0-5
Croitoru, decizie radicală în privința lui Latovlevici » „Probabil va fi ultimul lui meci la FC Argeș”

Daniel Stanciu l-a criticat pe Latovlevici

„Latovlevici, un jucător cu experiență mare, e deja la al 5-lea meci în care greșește capital. Mesajul pe care îl transmite nu e unul pozitiv. 

Vom trage linie în iarnă și vom analiza. Vom renunța la mulți dintre ei. Trebuie schimbată atitudinea, să alergi, să încerci să câștigi duelurile”, a spus Daniel Stanciu la „Digi Sport Special”

Florin Răducioiu, după Argeș - Sepsi 0-5: „I-au asfaltat”

„Timpul ne va spune dacă Argeș a luat decizia bună de a-l înlocui pe Prepeliță cu Croitoru. În fotbal e nevoie de timp. Nu cunoști jucătorii, caracterele lor. Vreau să fiu imparțial, dar mă bucur pentru victoria lui Sepsi. 

Această echipă a jucat bine, dar din păcate jocul nu a dat și randament. Nu meritau să piardă în ultimele etape, dar s-au lovit de imprecizia atacanților. Azi i-au asfaltat pe cei de la Argeș”, a spus Florin Răducioiu la Prima Sport 1.

Citește și:

Probleme fără sfârșit la Petrolul: „Muncim mult și în condiții grele! Nu știm unde mergem a doua zi”

Florin Răducioiu, aspru cu o echipă din Liga 1: „Nu mai înțeleg nimic. Va fi greu să se salveze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
pirusis
pirusis  •  07 Noiembrie 2022, 12:52
Postat de bozo76 pe 06 Noiembrie 2022, 06:44

Chiar imi pare rau pt Lato. Poate ia un loc pe banca de rezerve. Sau nu au dublura pe post?! Nu pe bune... Aveti dublura pe post?? Lato, capu sus! Ce dracu, fi profesionist...

Din pacate Vianna care ar fi dublura pe post s-a accidentat, dar sigur ca s-ar gasi si altcineva care sa-i ia locul.

pirusis
pirusis  •  07 Noiembrie 2022, 12:50

Stanciule, nu doar 5 meciuri ne-a mancat Lato. Au fost mult mai multe. Si daca a tot fost bagat sa joace deja nu mai e vina lui ci a celor care tot il baga in teren. Ca sa vedeti de ce Prepe e praf: am avut o gramada de fundasi stanga buni de cand am promovat incepand cu Serbanica, Tofan apoi De Jonge si acum Vianna. Prepe i-a dat pe toti afara si tot cu Lato joaca. Si vad ca si Croitoru e la fel de praf. La fel si cu postul de portar, l-au ales pe cel mai praf. Tot asa si cu cel de mijlocas dreapta si de inchizator. Ii tot schimba de ii zapaceste in loc sa aleaga unu' si sa-l lase acolo sa formeze niste relatii de joc. Astia nu sunt antrenori, asa antrenez si eu...

fibra
fibra  •  06 Noiembrie 2022, 07:42

Pe unde a fost Stanciu s=a cam ales praful.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează