FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un alt jucător plecat de la FCSB dă detalii din vestiar! Becali, tratament preferențial: „Ei sunt stelele și fac ce vor! Voi sunteți muncitorii”

Gigi Becali, patronul FCSB // FOTO: Imago
Gigi Becali, patronul FCSB // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 13:28 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 17:35

Fundașul stânga Aristidis Soiledis (30 de ani) a plecat în această vară de la FCSB și acum face dezvăluiri din vestiar.

După Ante Vukusic și Lukasz Gikiewics, și grecul a acordat un interviu în țara natală în care a vorbit despre perioada petrecută la FCSB  și despre cum se comporta Gigi Becali cu jucătorii săi.

Aristidis Soiledis: „Becali venea la antrenament și ne spunea în vestiar ce greșeli am făcut”

„Toată lumea în România îl cunoaște, chiar dacă joci sau nu fotbal. Este un om care are mulți bani. Deține terenuri în România, bagă mulți bani la echipă, dar ajută și multă lume. 

Construiește biserici în România, la Muntele Athos și chiar și în Africa de Sud. Face una și la baza de antrenament, iar, din când în când, vin preoți să se roage pentru grup. 

Despre o astfel de persoană vorbim. Nu este un om rău sau un criminal. Este cineva cu mulți bani, care ajută lumea.

Dar când echipa nu joacă bine, lucrurile devin ciudate. Apare la televizor după meci și se ia de jucători. Dacă în următorul meci joci bine, spune «Este cel mai bun jucător». Cam asta e situația.

După ce pierdeam, venea la antrenament și ne spunea în vestiar ce greșeli am făcut. Acesta este Becali.

Are doi sau trei jucători care sunt copiii lui, puii lui. Tănase, care e liderul, Coman și Dennis Man, care a plecat la Parma. Mereu spunea că ei sunt stelele echipei, că ei fac ce vor și că noi, restul, suntem muncitorii. Spunea «Nu voi sunteți talentații și vedetele. Să-i lăsați pe ei să facă ce vor, iar voi, restul, sunteți muncitorii din echipă». 

Dar niciodată nu țipa. În felul lui, spunea ce voia, de multe ori cu umor”, a spus Aristidis Soiledis într-un interviu acordat presei din Grecia.

„Becali discută mereu cu antrenorul”

„La început, eram dintre favoriții lui, dar după accidentarea din vara trecută, lucrurile s-au schimbat pentru că el credea că mint când spuneam că mă doare și că nu vreau să joc. Am fost lovit sub deget și era o afecțiune ciudată. Mi-au trebuit trei luni ca să trec peste. 

Atunci am început să-i devin antipatic, să zicem. Am mers în Grecia și am rezolvat problema pentru că a crezut că spun că staff-ul medical al echipei nu este bun.

Becali mi-a cerut să joc imediat după accidentarea mea pentru că aveam o mulțime de jucători cu coronavirus și i-am spus că sunt nepregătit de patru luni. Am făcut injecții pentru a face față și așa am jucat 90 de minute cu Slovan Liberec.

Cu antrenorul, lucrurile sunt puțin ciudate. Discută puțin cu patronul despre cum să facă echipa de start și despre schimbări, chiar și în timpul meciului. Nu știu exact cum se face, dar știu că mereu a existat un acord cu privire la cine va ieși din echipă”, a mai spus fundașul.

Transferat de FCSB de la FC Botoșani în 2019, în schimbul a 75.000 euro, Soiledis a părăsit FCSB după ce nu i s-a propus prelungirea contractului.

22 de meciuria strâns Soiledis la FCSB. Grecut a petrecut o bună perioadă a contractului în infirmerie

VIDEO Costel Gâlcă, momentul adevărului: „Nu m-am simțit valoros și apreciat la FCSB! Becali suna, dar nu făceam ce-mi cerea”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB + CSA Steaua + „FC Nimeni” = aceeași echipă pentru FRF! Cum atribuie Federația palmaresul

„Nu mai avem bani” » Se schimbă polul de putere în Liga 1! FCSB, detronată de CFR la capitolul unde nu avea rival. Anunț de ultimă oră al lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1ianuarie
1ianuarie  •  11 Iulie 2021, 19:49
Postat de paolo12 pe 11 Iulie 2021, 16:11

Ati mai publicat acceasi “stire” si ieri. Nu mai aveti subiecte? A iesit militia din insolventa?

De ce te superi? Articolul vorbește în termeni apreciativi despre o somitate în domeniul distrugerii încrederii în sine! St. George of Piperas.

amadeus2021
amadeus2021  •  11 Iulie 2021, 17:59
Postat de paolo12 pe 11 Iulie 2021, 17:02

Mai ai tupeu sa vorbesti?

Trebuie aprobare de la Palat sa comentezi articolele despre FC Gazde?

adriann_
adriann_  •  11 Iulie 2021, 17:29

Soiledis probabil n-are habar de dosarul ANRP. Nu stiu daca i se pot pune ciobanului *** in spate (adica *** pe romaneste) dar in mod cert becali cara dupa el ditamai sacul cu infractiuni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează