FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 3-2

ASTRA - CFR CLUJ 3-2 // Sar scântei după „neuroderby”! Andrei Vochin e nemilos cu Dan Petrescu: „Ar trebui suspendat 10 meciuri!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 10:42

Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF Răzvan Burleanu, manifestă toleranță zero față de derapajul lui Dan Petrescu la adresa arbitrului Sebastian Colțescu din partida de aseară dintre Astra și CFR Cluj, câștigată de giurgiuveni cu 3-2. 

Dan Petrescu și-a îngropat echipa la meciul cu Astra, n-ai voie să te comporți așa, să înjuri în halul ăsta! Ar trebui suspendat 10 meciuri!”, a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

Dan Petrescu va primi cu siguranță minimum două etape de suspendare, astfel că nu va fi pe bancă la partida cu FCSB de peste două săptămâni. Va fi a treia oară în ultimii ani când Petrescu nu va putea sta pe bancă la derby-ul cu rivala la campionat.

Petrescu, derapaj la adresa lui Colțescu

În minutul 42, furios peste măsură că Michael Pereira, unul dintre jucătorii săi, a fost avertizat, „Bursucul” a răbufnit la adresa lui Sebastian Colțescu

Petrescu a început să protesteze, a ieșit din spațiul destinat antrenorilor, și a dat startul injuriilor în direcția „centralului”, care i-a arătat cartonașul roșu și l-a trimis în tribune. 

Acesta nu s-a oprit nici după ce a fost eliminat. A făcut drumul spre vestiare chiar prin interiorul terenului, continuând să gesticuleze nemulțumit și să înjure printre dinți. (Detalii, AICI)

Vezi și: 

EXCLUSIV Conducerea campioanei a răbufnit la miezul nopții: „Ce caută un asemenea om în arbitraj? În fotbal e ca în politică, trăim vremuri incredibile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (76)
622674784501836
Florin Dobrin  •  01 Septembrie 2019, 16:10

ca si in politica numai jocuri si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  01 Septembrie 2019, 14:38
Postat de cfrinho pe 01 Septembrie 2019, 13:48

Sigur ca e protejat de presa, vezi vreun articol critic despre el pe gsp? Coltescu a arbitrat IMPOTRIVA fotbalului aseara! A creat tensiuni, le-a intretinut si a escaladat cu fiecare ocazie pentru a sectiona fotbalul de calitate care se juca, fiind probabil convins ca iar va invinge CFR-ul. Daca CFR-ul era sub Astra nu impartea atatea cartonase si penalty-uri gratuite, e un om slab de tot, dar protejat, cum bine ai remarcat. Un arbitru trebuie sa MODEREZE un joc de fotbal, treaba lui e sa asigure un joc frumos pentru spectatori, nu sa-l dinamiteze. Asta e Romania.

ce este de moderat in "*** ***in ***!"?? ca nu pricep! ma fratilor, sunteti unii dintre voi dusi cu oile! petrescu a fost principalul vinovat! sa zicem ca la Camora a exagerat! dar la Votca ala, a exagerat?ne-am obisnuit cu derapajele lui Petrescu si ni se par normale? avem o problema! Coltescu, desi slab ca arbitru si cu multe pacate, a facut exact ce trebuia! mai degraba sunt vinovati ceilalti care i-au permis! mai prin primavara il injura Danut de morti pe unu si ala se facea ca nu aude! a doua la mana, de ce va agitati? e doar un meci! cfr ramane cea mai puternica si favorita!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  01 Septembrie 2019, 14:33
Postat de Patricia Cosmina pe 01 Septembrie 2019, 14:01

Am.si eu o intrebare simpla pt cei de la gsp... va e greu sa faceti un hyperlink (legatura) si pe echipa clinceni??? macar la articolele unde apare numele lor ( la emblema de sus, unde apar toate echipele din liga 1), e chiar asa greuu??? asta e chiar discriminare!!! P.S. imi cer scuze stiu ca nu are legatura cu subiectul

Scrie un email la redactie referitor la problema ta. Aici pe forum nu cred ca ai sanse sa-ti raspunda cineva

Vezi toate comentariile (76)
Comentează