FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

ASTRA - DINAMO 4-1 // NOTE GSP: Hoții de istorie! Jucătorii lui Dinamo, PENIBILI la Giurgiu: a plouat cu 1, 2 și 3 + nota jenantă primtă de Rednic

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 08:40

Umiliți pe terenul Astrei Giurgiu, 1-4, în ultima reprezentanție dintr-un 2018 rușinos, dinamoviștii au primit note pe măsură din partea Gazetei după dezastrul de aseară.

Cea mai mică notă din echipa lui Rednic a fost încasată de Deian Sorescu. A fost notat cu 1, fundașul dreapta fiind complet depășit de situație și ridiculizat în numroase rânduri de fundașii Astrei.

Au fost și 4 note de 2. Fundașii centrali Ricardo Grigore și Mihai Popescu, mijlocașul Rachid Ait-Atmane și atacantul Daniel Popa au avut prestații de-a dreptul jenante.

Tomislav Gomelt, Simon Zenke, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu au fost la rândul lor penibili, aceștia fiind notați fiecare cu 3.

Mircea Rednic, antrenorul echipei, a primit nota 2, completând media unei echipe aflate în colaps total.

Singurul dinamovist care a primit notă de trecere a fost Sergiu Hanca, cel care a înscris un gol de excepție în minutul 77. Acesta ar putea fi însă ultimul său meci la dinamo, fotbalistul solicitând rezilierea contractului după ce soția sa a fost victima furiei fanilor echipei.

Marii remarcați ai partidei s-au aflat în echipa Astrei. Azdren Llullaku și Laurențiu Buș au înscris în prima repriză și au primit nota 9. Prestații excelente au avut și Neluț Roșu, care a primit nota 8, dar și Valentin Gheorghe, Zoua, Mrzljak, Belu și Lazar, aceștia fiind recompensați fiecare cu 7.

Antrenorul Costel Enache a reușit cea mai categorică victorie de când a preluat echipa și a primit nota 9.

Vezi și:

Rednic a cedat: "Șansele la play-off sunt minime. Ne apucăm de reconstrucție!" » Doi fotbaliști luați la țintă

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (19)
valyomanyd
valyomanyd  •  21 Decembrie 2018, 10:18

Atmane a primit 2 deoarece e adus de Rednic ! :))) Gesepistii nu uita si nu iarta ! :))) Dovada, Gomelt a fost mult mai slab ca el si a primit 3 !

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  21 Decembrie 2018, 09:39
Postat de cuviosul_pafnutie pe 21 Decembrie 2018, 09:34

Dragi tovarasi,nu e adevarat!Cei patru fundasi au luat nota 9!Cuum?Cumulat?Hai ba,umbli cu "fake news"?

Cred ca Rednic ... nu e (V)rednic ...

1805328579706816
Cornel Bubau  •  21 Decembrie 2018, 09:29

Nu va dati seama ca dinamo a dat meciul astrei? Pai daca jucau cu italianul ala care a dat craiovei 3 goluri, ii batea pe astra de uitau aia cine sunt. Cred ca rednic vrea sa mearga antrenor la astra. Oricum, dupa meciul asta o sa-si faca dinamo echipa puternica, vor castiga toate meciurile, vor merge in playoff, vor castiga campionatul, vor intra in grupele ligii campionilor, vor castiga supercupa europei, cupa intercontinentala, cupa intergalactica, cupa interstelara. Oops, gata, ajunge, a castigat destul.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează