FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Declarație interpretabilă a lui Mike Cestor, stoperul Astrei: „Nu m-ar mira să aflu că au dat meciul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 11:21

Situația de la Astra este una delicată, după ce jucătorii nu și-au primit mai multe salarii și au depus memorii să plece.

Fundașul francez Mike Cestor, 27 de ani, a vorbit despre problemele de la echipă și a declarat că nu s-ar mira dacă unii dintre colegii săi ar fi trucat meciuri din cauza situației financiare.

„Dacă într-o zi văd că un jucător din echipa mea, care știu că e capabil să elimine 5 adversari din joc, nu e în stare să treacă de nimeni, îmi spun doar că are probleme mentale din cauză că nu a fost plătit sau că nu e într-un mediu bun. Eu la asta mă gândesc.

Nu ştiu dacă unii au «dat» meciuri, chiar nu ştiu. Nu am aflat așa ceva, dar dacă aflu, n-o să mă mir!”, a declarat Mike Cestor la TV Digi Sport.

5 au depus memorii

Problemele la Astra sunt departe de a se încheia. Cinci dintre fotbaliștii giurgiuvenilor și-au depus deja memorii pentru a deveni liberi de contract. Este vorba despre Mike Cestor (fundaș central - 27 de ani), Mihai Butean (fundaș - 22 de ani), Jacques Zoua (atacant - 27 de ani), Romario Moise (mijlocaș ofensiv - 22 de ani) și David Lazar (portar - 27 de ani).

Dintre cei 5, Lazar și Butean au primul termen chiar azi. Ambii au cerut atât plata salariilor restante, dar și încheierea contractelor cu Astra.

Citește și:

EXCLUSIV Denis Alibec nu se duce la CFR Cluj din fidelitate: „Nu-l trădez pe Ioan Niculae!” + 5 nume pe lista de transferuri a campioanei

Revoltă la TV! Cestor și Zoua au ieșit și au spus tot despre problemele de la Astra: „Impresarul îmi dă bani de chirie, mașină și mâncare! Nu se poate așa”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
1717336011646542
Florentin Fl Bengus  •  01 Iunie 2019, 21:00

Ne bat cipriotii si chenerii din Luxemburg, tur-retur si ne intrebam daca sunt meciuri trucate??? CFR/ Craiova/ Viitorul sunt groparii fotbalului nostru prin golaniile pe care le fac, in totala lipsa de respect pentru viitorul fotbalului de la noi

rocky2
rocky2  •  30 Mai 2019, 22:25
Postat de fara_pista pe 29 Mai 2019, 13:19

Te înșeli, singurul în afară de orice bănuială e Negoiță, curat lacrimă.

Gigistule, cat de tolomaq sa fi ca sa crezi ca Negoita ar avea bani sa cumpere vreun meci?:)))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  30 Mai 2019, 20:47
Postat de alfabetta pe 29 Mai 2019, 12:45

Vorba lu Lucian : "Acest jucător inteligent de culoare nu s-ar mira nici atunci, dacă într-o zi ar afla că MESSI ar fi trucat meciul cu Liverpool. "

Cum ? Tu nu stiai ca Messi a fost blat cu Liverpool ?! :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează