FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

VIDEO Au început anul pe burta goală! Situație dificilă la o echipă cu pretenții de play-off: „Jucătorii trebuie să fie plătiți!”

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 13:14 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 13:46

Oțelul Galați este una dintre puținele echipe din Superligă care au preferat să rămână în România pentru pregătirea de iarnă. Dorinel Munteanu a prefațat meciul de luni cu FC Voluntari și a tras concluziile ultimei perioade de la echipa sa.

Cum vremea de afară seamănă cu cea din perioada în care gălățenii au fost la Vatra Dornei, „Neamțul” a declarat că „nu știu dacă a fost un avantaj sau un dezavantaj că am fost acolo”. Dar „indiferent cum este vremea, ne dorim să începem cu dreptul acest an”.

Cu gândul la play-off, Dorinel Munteanu spune că „vom face tot posibilul să ne atingem obiectivul. Echipa este pregătită, chiar dacă n-am avut mult timp la dispoziție”. Precizând că „într-o lună de zile, de pauză, nu se pot schimba foarte multe”.

Doi jucători vor rămâne la Galați

Cu doi jucători nou-veniți la echipă, Munteanu a anunțat că „vor face deplasarea”, dar și că „nu o să-mi fie ușor să fac primul 11”. Vorbim de Anes Rusevic, adus de la Zhetysu Taldykorgan, și de Aly Malle, ultima dată la Eyupspor.

+17 FOTO

În ceea ce privește absențele, gălățenii nu se pot baza în primul meci oficial al anului pe Cosmin Dur-Bozoancă și Ionuț Neagu. În timp ce Dragan Lovric e în revenire după ce-a suferit de pubalgie, dar face parte din lot pentru jocul cu Voluntari.

Sunt probleme cu banii la Oțelul

În schimb, cea mai mare problemă a gălățenilor este situația financiară de la echipă. Conform surselor din club, în ultimele luni sponsorul principal al formației de la malul Dunării nu a mai virat în conturi sumele stabilite, astfel că există restanțe importante către jucători.

„Situația nu s-a schimbat. Sunt doar promisiuni și eu sper să se schimbe situația. Fără suportul oamenilor care investesc eu nu am ce să fac. Eu pun pe primul loc jucătorii, care trebuie să fie plătiți. Am promisiuni că săptămâna viitoare vom sta la masă, vom discuta toate problemele echipei și acestea se vor rezolva”, a declarat Dorinel Munteanu.

Citește și:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  21 Ianuarie 2024, 13:36

Craitoiule, iar ai primit tematica cu CFR-ul? Alta poza n-ai gasit?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează