FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV „Nu mă încântă transferurile din Surinam și Madagascar” » Critică strategia de la FC Argeș și nu-i dă prea multe șanse lui Marius Croitoru: „Sunt sceptic!”

Marius Croitoru a suferit cea mai usturătoare înfrângere din cariera de antrenor / foto: Imago Images
Marius Croitoru a suferit cea mai usturătoare înfrângere din cariera de antrenor / foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 15:00 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 15:47

Aurel Ancuța (64 de ani), fost atacant la FC Argeș, a rămas cu un gust amar după înfrângerea usturătoare suferită de piteșteni în fața lui Sepsi, scor 0-5. Într-un interviu pentru GSP.ro, acesta critică strategia alb-violeților, declarându-se sceptic în ceea ce privește șansele lui Marius Croitoru de a schimba exprimarea echipei. 

Prezență constantă la meciurile din Trivale, fostul jucător al alb-violeților spune că e fericit că un eveniment din familie l-a împiedicat să asiste de pe stadion la umilința din week-end și vorbește despre înlocuirea lui Andrei Prepeliță cu Marius Croitoru, mișcare pe care o consideră pripită. 

Aurel Ancuța: „Ar trebui să le dea de gândit celor care conduc”

„Bine că n-am fost la stadion. Ce să văd? Înfrângerile lui FC Argeș? Să pierzi cu un asemenea scor e umilință, ar trebui să le dea de gândit celor care conduc destinele acestei echipe.

Fiecare antrenor vine cu strategia lui, lui Croitoru îi trebuie timp să pună ce vrea în practică, să vadă ce jucători va păstra în lot. Ne-a încântat cu meciul câștigat cu UTA (n.r. - 1-0, în deplasare), dar bănuiam că urmează un meci greu cu Sepsi. Bine, nici chiar să pierdem la scorul ăsta atât de mare. 

Croitoru e un om real, a spus că se dă la o parte dacă nu lucrurile nu merg cum trebuie. Să vedem dacă va și pune în practică treaba asta. Sau poate că echipa va începe să joace mai bine. Dar sunt sceptic în ceea ce privește lucrul acesta” a spus Aurel Ancuța, în interviul acordat Gazetei.

„Nu mă încântă transferurile din Surinam și Madagascar”

Fostul fotbalist al lui FC Argeș nu înțelege de ce clubul nu acordă mai mult credit jucătorilor tineri, preferând, în schimb, achiziții pe bandă rulantă din străinătate.

„Hai să dăm mai multe șanse centrului de copii și juniori! Acum, l-au băgat pe puștiul ăsta la 0-5, ce să facă? (n.r. - Yanis Pîrvu) Pe altul l-au vândut în Portugalia foarte repede, deși nici nu făcuse două dușuri pe la echipă (n.r. - Mario Tudose, vândut la Benfica). Oare de ce? Hai să le dăm și jucătorilor ăstora șanse. 

Se muncește la centrul de copii și juniori, dar trebuie să le dăm și lor încredere. De ce să aducem jucători fără contracte de prin nu știu ce campionate? Garita ne-a luat ochii, dar eu văd altfel lucrurile. Nu mă încântă transferurile pe care le fac ei... din Liga 5 din Surinam și Madagascar”, a mai spus Ancuța. 

„Nu mă încântă transferurile din Surinam și Madagascar” » Critică strategia de la FC Argeș și nu-i dă prea multe șanse lui Marius Croitoru: „Sunt sceptic!”
Aurel Ancuța, la un meci demonstrativ jucat în vară / foto: Gabriela Neacșu

Nu că aș fi de partea lui Prepeliță și Jean Vlădoiu, dar au făcut și lucruri bune, de ce le uităm? L-au dat afară la presiunea suporterilor sau la ideile altora, dar parcă s-a întâmplat prea repede. De ce nu ne uităm și în celelalte campionate? 

Mai merg și eu la meciuri și văd prin tribune că sunt huiduiți antrenorii, e huiduită echipa, nu e frumos! Asta mă neliniștește și mă îngrijorează.

- Aurel Ancuța, fost fotbalist FC Argeș 

Top cele mai severe înfrângeri ale lui FC Argeș

  • 19 iunie 1974: Dinamo - FC Argeş 7-0 
  • 13 iunie 1976: Dinamo - FC Argeş 7-1
  • 31 mai 1989: Steaua - FC Argeş 6-0 
  • 7 mai 2022: FC Argeş - CFR Cluj 0-6

VIDEO Ce a declarat Marius Croitoru la prezentarea oficială la FC Argeș

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Viorel Moldovan sancționează „boemia” Rapidului: „Jucătorii au intrat pe vârful degetelor! Mijlocul are o problemă, nu e creativ” + Supărare pe decizia FCSB: „De ce nu urcă fanii pe acoperiș?!”

Latovlevici, „făcut pachet” de oficialul lui FC Argeș: „E deja al 5-lea meci în care greșește capital” + Replica zilei în Liga 1: „I-au asfaltat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
AdiOvi
AdiOvi  •  07 Noiembrie 2022, 16:12

Draga domn Ancuța, asta pentru că şi spectatorul român (ca nu poti sa-i spui suporter) este la fel de needucat, necunoscător si habarnist ca si conducerea, antrenorul sau jucătorul din aşa zisul fotbal românesc. Toți o apa ş-un pămint.

miciBIO
miciBIO  •  07 Noiembrie 2022, 16:04

Dar ce te încântă pe tine, aduci cumva din Ligue 1, Serie A, La Liga? Stai cuminte că și tu ești antrenor. Ai auzit și tu "mister" de dress code?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează