FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

video Autodenunțul făcut de Liviu Ungurean în urmă cu mai mult de un an: „Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia. Am să scot și mitralierele și tot ce ține!”

Liviu Ungurean, în stânga
Liviu Ungurean, în stânga

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 19:51 / Actualizat joi, 14 martie 2024 20:39

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a fost reținut azi, împreună cu alte 15 persoane implicate într-un dosar penal privind „săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și distrugere”.

În imaginile apărute după perchezițiile la locuințele celor implicați au apărut multe imagini cu un veritabil arsenal de arme de foc.

În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!
RAPID
În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!

În urmă cu mai mult de un an, înainte de startul sezonului 2022-2023, Liviu Ungurean, liderul galeriei Peluzei Nord Rapid din 2013, recunoștea senin, în timpul unui interviu găzduit de contul de youtube Ultra' Romania, că are arme și că e dispus să le folosească oricând, motivând că „așa am fost crescut”.

„Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia, ca să știți cu toții. Am să scot și mitralierele și tot ce ține, pentru că eu vreau să câștig, eu n-am cum să pierd, nu-mi permite religia să pierd. Eu așa am fost crescut.

Și când cineva i-a crescut puțin mușchii și se crede în stare, am să scot tot ce ține buzunarul meu să scot”, a spus atunci „Bocciu”.

„Eu am să folosesc pistolul întotdeauna când o să-mi simt viața mea pusă în pericol, am să trag în oricine e în fața mea, ca să câștig orice bătaie.

Că am folosit pistolul? O să folosesc pistolul toată viața mea, când cineva crede că e mai puternic ca mine, ca să-i arăt că-l retrogradez, ca să-l îngenunchez.

Nu mă mai întrebați de pistol, de mitraliere, de lansator de rachete. Nu mă mai întrebați!”, a continuat „Bocciu” în cadrul acelui interviu care există pe youtube din 2022.

VIDEO Bocciu, liderul galeriei Rapidului, se laudă că poate folosi oricând orice armă: „Am să scot pistolul de fiecare dată când o să am ocazia”

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE SITUAȚIA EXPLOZIVĂ DE LA RAPID:

Daniel Niculae a părăsit sediul ISOP după două ore și va fi cercetat în stare de libertate » Liviu Ungurean e încă la audieri. Informații din dosar: „Grup infracțional organizat în scopul folosirii materialelor pirotehnice”

Ultrașii altor 3 echipe din Superliga, suspectați că ar face parte din rețeaua cu Daniel Niculae implicat + Dinamo a reacționat prima

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
adybumbescu
adybumbescu  •  20 Martie 2024, 19:57

Auzi si tu el conduce firma care pazeste stadionul el introduce ce vrea muschiul lui in stadion inclusiv arme si echipamente pirotehnice,ma intreb daca asta a facut vreodata armata sau daca a jucat fotbal sau a facut sport ca arata ca un mistret....fara creier...nu vreau sa generalizez dar cam asta e galeria rapidului....ii reprezinta bine,ma intreb ce ar iesi daca i-ar face un examen psihiatric astuia...si poarta mitraliera pe strada,vai de soarta noastra ca natie cu astfel de specimene...

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  16 Martie 2024, 16:35
Postat de Catalynn_15 pe 14 Martie 2024, 21:18

Asa vecine, nu-i ierta! :-)))

Sa va spun ce test am facut pe randoom, sa ma conving de o banuiala , daca sunt urmarit de ''interpol '' !!! I-am scris lui Catalyn pe niste articole mai vechi , el a vazut la notificari ca i-am scris si mi-a raspuns !!! Cine credeti ca se baga in seama pe acele articole vechi ??????????? Randooooooooooooooom !!! Intrebare ..de unde stia Randoom ca noi vorbim acolo ??? Eu stiu raspunsul !! Cei care au creier inteleg ceea ce am vrut sa spun !!! Deci aveti mare grija ce ii scrieti lui randoom !!! Sa nu va mai mirati de ce aveti conturile blocate ....Totul a plecat de la cea spus randoom ca el face 2000 de euro de pe urma nostra , si posteaza non stop ....STEAUA DIN PRIMA LIGA !!!! Aceste cuvinte este o capcana pentru trafic !!!

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  15 Martie 2024, 19:18
Postat de ion_ion pe 14 Martie 2024, 21:48

De ce nu blocați rebutul ăsta?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează