FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Autorul gestului incalificabil din FC Botoșani - Sepsi și-a prezentat scuze public: „Îmi asum consecințele! Nimic nu justifică manifestarea mea”

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 13:35 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 14:45

Eduard Florescu (26 de ani) a avut o criză de nervi în minutul 76 al meciului FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheorghe, încheiat 2-1 în favoarea oaspeților, în momentul în care antrenorul Bogdan Andone l-a înlocuit.

Condusă cu 2-0, FC Botoșani a irosit ocazii rarisime în repriza secundă a meciului cu Sepsi. Cea mai mare a venit în minutul 63, când golgheterul Eduard Florescu a executat slab o lovitură de la 11 metri și i-a permis lui Dinu Moldovan să intervină.

FOTO. Eduard Florescu a rupt banca de rezerve la Botoșani - Sepsi

Florescu, nervos în Botoșani - Sepsi / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1
Florescu, nervos în Botoșani - Sepsi / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1
Florescu, nervos în Botoșani - Sepsi / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1
Botoșani - Sepsi. foto: Ionuț Tăbultoc
+20 FOTO

În minutul 76, antrenorul Bogdan Andone a decis să îl înlocuiască pe Florescu. Nemulțumit de atitudinea unor fani prezenți la Tribuna I și frustrat de ratarea penalty-ului, mijlocașul Botoșaniului a început să înjure. În prima fază a fost calmat cu greu de Andone.

Florescu s-a îndreptat către banca de rezerve, a dat cu piciorul într-un tricou care i-a ieșit în cale, apoi a lovit cu pumnul în peretele băncii de rezerve. Placajul din lateral a cedat, spre șocul colegilor aflați în jur.

Eduard Florescu: „Îmi asum consecințele! Gestul a venit în urma frustrării”

FC Botoșani a publicat pe pagina de Facebook a clubului un comunicat prin care Eduard Florescu a ținut să-și prezinte scuze public pentru gestul său din meciul contra celor de la Sepsi.

„Doresc să îmi exprim public regretul față de gestul pe care l-am făcut la ieșirea de pe teren. Chiar dacă nimic nu justifică manifestarea mea, aș vrea doar să explic faptul că aceasta a venit în urma frustrării pe care am simțit-o atât în momentul ratării penalty-ului, dar și a faptului că nu am reușit să îmi ajut echipa mai mult, astfel încât să putem obține victoria de care aveam atât de multă nevoie.

Totodată îmi asum consecințele gestului meu și îmi iau angajamentul că astfel de ieșiri nu vor mai avea loc din partea mea. Sper din suflet ca începând cu deplasarea de la Cluj să putem face pași concreți în atingerea obiectivului fixat, și anume acela de a menține echipa în Superligă și în sezonul următor. Vreau în încheiere să mulțumesc suporterilor și tuturor care ne sunt alături în acest drum greu pe care îl avem de parcurs în actualul an competițional”, a declarat Eduard Florescu.

Vezi și alte știri:

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Bogdan Andone, întrebat despre șansele de salvare ale Botoșaniului: „Zero! Liga 2!”

Gigi Becali a anunțat prima țintă la transferuri pentru Europa: „O să încerc să-l aduc”
FCSB
Gigi Becali a anunțat prima țintă la transferuri pentru Europa: „O să încerc să-l aduc”
Patronul FCSB-ului i-a făcut primul „11” lui Rotaru la Craiova - Rapid: „Cu echipa asta îi spulberă pe feroviari”
FCSB
Patronul FCSB-ului i-a făcut primul „11” lui Rotaru la Craiova - Rapid: „Cu echipa asta îi spulberă pe feroviari”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  01 Martie 2024, 16:21

Sper sa retrogradati de mana cu Voluntari. Omeniile fecesebeului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează