FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șucu, la un pas de a transfera noul preferat al lui Gigi Becali: „O onoare să joc la Rapid!”

Baba Alhassan (numărul 42) / Foto: Imago Images
Baba Alhassan (numărul 42) / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 18:12 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 18:43

Baba Alhassan (24 de ani) a dezvăluit că și-a dat acordul verbal să semneze cu Rapid, însă s-a răzgândit după ce a aflat că este dorit de FCSB.

Mijlocașul central ghanez a explicat că și-a dorit într-o primă fază să plece de la Hermannstadt la Rapid, datorită popularității alb-vișiniilor, însă, la doar două zile după ce a fost curtat de giuleșteni, FCSB a intrat și ea pe fir.

Adrian Mititelu, în vestiar după încă o înfrângere » Ce a dezvăluit antrenorul: „De mult nu am văzut asta”
UTA ARAD - FCU CRAIOVA 3-2
Adrian Mititelu, în vestiar după încă o înfrângere » Ce a dezvăluit antrenorul: „De mult nu am văzut asta”

Baba Alhassan, deturnat de FCSB din drumul către Rapid

În cele din urmă, roș-albaștrii și-au asigurat transferul lui Alhassan în fața rivalei, în schimbul sumei de 600.000 de euro încasate de sibieni.

„Am fost dorit și de Rapid. Mi-au spus că mă vor. Steaua (n.r.- FCSB) și-a manifestat interesul doar după ce a apărut cel al Rapidului, care luptă și ea pentru titlu. Președintele (n.r.- lui Hermannstadt, Dani Coman) m-a sunat: «Baba, te vrea Rapid!».

I-am spus că îmi doresc cu adevărat să merg la Rapid pentru că e o echipă cu mulți suporteri și ar fi fost o onoare să joc acolo. Două zile mai târziu, președintele m-a sunat din nou și mi-a spus: «Steaua te vrea!». Știam că Steaua este un club mare și m-am gândit din nou. (...)”, a declarat Baba Alhassan, într-un interviu pentru televiziunea ghaneză Sienu.

3 pase de gola reușit Alhassan pentru FCSB în 6 meciuri din Liga 1

Baba Alhassan a aflat de reacția fanilor Rapidului

El a amintit și de reacția vehementă a suporterilor giuleșteni, petrecută în momentul în care au aflat că echipa lor de suflet a pierdut un jucător în favoarea marii rivale, FCSB.

„Când Steaua a făcut anunțul oficial, fanii Rapidului au înnebunit. Președintele (n.r.- Rapidului, Daniel Niculae) a spus că a făcut tot ce era posibil să mă transfere, dar nu a putut”, a adăugat Baba Alhassan.

850.000de euro este cota de piață a ghanezului, conform Transfermarkt

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Match Preview FCSB - Petrolul » Etapa 29 din Superliga

Citește și:

Cristiano Bergodi, anunț despre Borza și Albu: „S-a terminat”
CSU CRAIOVA - RAPID
Cristiano Bergodi, anunț despre Borza și Albu: „S-a terminat”
La mâna lui Burleanu?! Generația de Aur nu are bilete pentru Euro 2024 și depinde de FRF » Gică Popescu: „Stăm acasă, ne uităm la televizor”
EURO 2024
La mâna lui Burleanu?! Generația de Aur nu are bilete pentru Euro 2024 și depinde de FRF » Gică Popescu: „Stăm acasă, ne uităm la televizor”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (12)
valentindragobete
valentindragobete  •  03 Martie 2024, 07:05

Băi ursache, bă, tu ai auzit de timpul verbelor? I-auzi: "Timpul este o categorie gramaticală specifică verbului care exprimă momentul în care se îndeplinește acțiunea. Prin forma verbului este indicată acțiunea ca petrecându-se în prezent, trecut sau viitor." Acum citește-ti din nou titlul și vezi-ți istețimea creației !

Averroes
Averroes  •  02 Martie 2024, 22:06
Postat de Dobermannul pe 02 Martie 2024, 21:00

Pe 6 aprilie 2006 cand v-au trimis la nani pe tabela nu scria Steaua?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Rean
Rean  •  02 Martie 2024, 22:04

Saracul jucator, a ajuns sa joace pentru comuna Berceni.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează