FOTBAL  »  Superliga  »  EURO 2024

EXCLUSIV // VIDEO Olandezul care vede România producând surprize la Euro 2024: „Mi-ar plăcea să ne întâlnim pe traseu” » Care ar fi cheia succesului

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 11:46 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 14:54

Olandezul Bart Meijers, 27 de ani, unul dintre liderii Petrolului, consideră că trupa lui Edward Iordănescu a căpătat încredere după victoriile cu Israel și cu Elveția din preliminarii. Apărătorul speră ca naționala țării sale să câștige turneul final de la vară și se gândește cum ar fi să ne duelăm după faza grupelor.

Mai sunt șase luni până la primul meci al României la Euro 2024. Tricolorii nu știu ce adversar vor avea pe 17 iunie în Germania, la Munchen, se vor juca meciuri de baraj pentru a se decide oponenta naționalei lui Edward Iordănescu. Va fi una dintre Israel / Islanda / Bosnia / Ucraina.

Ulterior, tricolorii vor evolua contra Belgiei (22 iunie, Koln) și contra Slovaciei (26 iunie, Frankfurth).

România este în grupa E. Una dintre candidatele la câștigarea trofeului suprem, Olanda, face parte din grupa D cu Austria, cu Franța și o altă echipă sosită din play-off (Țara Galilor – Finlanda / Polonia – Estonia). O grupă mai dificilă decât a României.

Bart Meijers speră ca România să treacă de grupe și să joace cu naționala țării sale: „Orice e posibil în fotbal"

Fundașul batav al Petrolului, Bart Meijers, 27 de ani, este de părere că tricolorii lui Iordănescu pot produce surprize și la turneul final din Germania. Aceasta după ce echipa s-a calificat fără eșec la Euro.

„România este pe un flow pozitiv în acest moment. Este foarte bine. E opinia mea, OK, după ultimele două meciuri. Dar este ceea ce contează în fotbal. Dacă România are încredere, cum a avut în ultimele două meciuri, va reuși. Totul depinde de încredere.

Despre Olanda ce să zic?! Bineînțeles, ne așteptăm să câștige Euro, yeah (râde)! Noi, ca națiune, așteptăm asta. Avem echipă puternică. Mi-ar plăcea ca după faza grupelor cele două țări ale noastre să se întâlnească, nu știu dacă le-ar permite culoarul. Cine ar fi favorită? Normal, țin cu ei mei. Dar orice e posibil în fotbal", a declarat Meijers într-un interviu acordat GSP.ro.

În acest moment, trebuie să recunosc, nu sunt genul care să stea acasă să se uite la TV la meciurile naționalei României, e dificil să emit o opinie. Dar citesc articolele din presă.

- Bart Meijers, fundaș Petrolul

Olandezul care vede România producând surprize la Euro 2024: „Mi-ar plăcea să ne întâlnim pe traseu” » Care ar fi cheia succesului
Bart Meijers

România poate întâlni Țările de Jos în „optimi" la EURO 2024. Care sunt calculele

În cazul în care prima reprezentativă avansează în "optimi", există două scenarii. Dacă vom câștiga grupa, vom înfrunta, pe 2 iunie, la Munchen, locul 3 al uneia dintre grupele A, B, C sau D.

Iar dacă încheiem grupa pe locul secund, vom înfrunta locul 2 din Grupa D pe 1 iulie, la Dusseldorf. Locul 3 din grupa noastră ar putea duce și el în fazele eliminatorii. Am putea înfrunta locul 1 din Grupa B sau Grupa C, la Koln sau Gelsenkirchen.

103meciuri a adunat Meijers pentru Petrolul, două goluri și un assist în patru ani la echipa ploieșteană

Mi-a plăcut Gattuso, agresiv și cu multă pasiune pe teren. Am apreciat mereu pasiunea lui din ochi și teama pe care a născut-o în adversari. M-a impresionat asta în copilărie.
- Bart Meijers, fundaș Petrolul

Apreciez pasiunea și dragostea pentru joc, determinarea, muncă mult pe teren și în afara lui, inclusiv fitness, dietă bla bla bla. Dacă nu iubești fotbalul, nu vei reuși. Urăsc ca un fotbalist să facă o greșeală, apoi să nu facă nimic pentru a-și repara eroarea.

- Bart Meijers, fundaș Petrolul

Citește și alte știri:

Olandezul contrariat de un detaliu surprins în România: „Păcat că nu aveți așa ceva!”
INTERVIU
Olandezul contrariat de un detaliu surprins în România: „Păcat că nu aveți așa ceva!”
Viața unui spaniol în România: „Este mult mai bine decât mă așteptam. E și un pic mai ieftin”» Ce-l dezamăgește: „O întreagă nebunie”
DINAMO
Viața unui spaniol în România: „Este mult mai bine decât mă așteptam. E și un pic mai ieftin”» Ce-l dezamăgește: „O întreagă nebunie”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează