FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Basarab Panduru, interviu după venirea la Craiova: „M-au apreciat fanii Universității? E de discutat”

Basarab Panduru / Captură Universitatea Craiova
Basarab Panduru / Captură Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 19:20 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 19:33

Basarab Panduru (51 de ani), „secundul” lui Laurențiu Reghecampf la CS Universitatea Craiova, a vorbit într-un interviu acordat clubului despre relația cu suporterii alb-albaștrilor, dar și despre marea sa dorință pe care o are în Bănie.

Panduru a fost analist TV la televiziunea Telekom Sport în ultimii 10 ani, cu o întrerupere de câteva luni în a doua parte a lui 2020, când a mers alături de același Laurențiu Reghecampf în Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl. Acum, lucrează din nou cu Reghecampf, iar ambițiile sale sunt uriașe.

Că m-au apreciat fanii Universității Craiova e de discutat, pentru că, fiind expert, pe unii probabil îi mulțumești, pe unii nu. Am încercat de fiecare dată, în cei 12 ani de televiziune, să-mi fac treaba cât mai corect și să spun ce văd de fiecare dată.

Îi cunosc pe toți (n.a - din staff-ul echipei), am lucrat cu ei în Emirate, la Al Wasl, ei erau foarte profesioniști, sunt și acum, băieți de mare calitate și foarte bine pregătiți. Am fost la un meci amical înainte să vin, i-am cunoscut, m-am simțit bine, încerc să-i ajut să le fie mai bine”, a mărturusit Panduru. 

Basarab Panduru: „Visul nostru este să cucerim titlul”

Și visul nostru este același (n.a - să cucerim titlul). Nu este ușor, dar vom face tot posibilul. La Craiova sunt condiții foarte bune, la cel mai înalt nivel. 

Le transmit fanilor să fie alături de echipă, pentru că toată lumea face tot ce trebuie ca echipa să câștige campionatul, să încurajeze jucătorii la fiecare meci”, a declarat Basarab Panduru, într-un interviu acordat pentru pagina oficială de Facebook a Universității Craiova. 

Reghecampf, entuziasmat după venirea lui Basarab Panduru: „Am nevoie de un staff cu oameni pregătiți” 

„Pandi e un om pe care îl apreciez foarte mult, apreciez ce face el mai ales pe plan sportiv, aici nu vorbesc că e unul dintre cei mai buni comentatori de sport din România. Eu îl apreciez pentru ce va face în stafful meu, ceea ce a făcut în stafful meu cât a fost cu mine în Emirate. Mi-am dorit foarte mut să ajungă lângă noi. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în ce vrem să facem de aici mai departe. Îmi doresc să câştig campionatul. 

De aceea am nevoie de un staff puternic, un staff cu oameni foarte bine pregătiţi, cu oameni care cunosc fotbalul din România. Pandi e unul dintre oamenii pe care îi apreciez foarte mult şi mi-am dorit enorm de mult să fie lângă mine. Va avea funcţia de antrenor secund plus va fi şeful de deprtament la ceea ce înseamnă analiză, jucători”, a spus Reghe, pentru Telekom Sport.

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Pregătiţi popcornul! Ce urmează pentru Universitatea Craiova, echipa momentului în Liga 1

CFR Cluj acuză: „Ne uităm și noi. Craiova e puțin împinsă de la spate”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
davidgraham
davidgraham  •  05 Noiembrie 2021, 11:18
Postat de opinca_de_aur pe 04 Noiembrie 2021, 15:22

Comentariu de dodo001: ***... precum oltenii :)))))) se potrivesc ca o mănușă ALO, gsp!!! asta nu e rasism? Masina de moderat/cenzurat nu se pune in miscare? ***, dar mizeria asta de comentariu starneste inca rasete in loc sa fie expulzat, impreuna cu autorul, in mai putin de 2 secunde din orice forum. Hei, gsp, aveti de gand sa faceti un pas in secolul 21? Revoltator.

Sunt niste ticalosi fara glorie aici la GSP. Cuvinte precum "booveni" sunt inlocuite cu stelute dar alte cuvinte jignitoare la adresa fanilor U Craiova sunt lasate la liber. Boovenii si celalte natii sunt tinute in brate... Razboiul asta al lor cu U Craiova ii face sa iasa in afara deontologiei lor si asa precare...

opinca_de_aur
opinca_de_aur  •  04 Noiembrie 2021, 15:22

Comentariu de dodo001: ***... precum oltenii :)))))) se potrivesc ca o mănușă ALO, gsp!!! asta nu e rasism? Masina de moderat/cenzurat nu se pune in miscare? ***, dar mizeria asta de comentariu starneste inca rasete in loc sa fie expulzat, impreuna cu autorul, in mai putin de 2 secunde din orice forum. Hei, gsp, aveti de gand sa faceti un pas in secolul 21? Revoltator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brera30
brera30  •  04 Noiembrie 2021, 14:12
Postat de dodo001 pe 03 Noiembrie 2021, 19:59

Are tenul mai inchis... precum oltenii :)))))) se potrivesc ca o mănușă

La voi in Ardeal nu sunt oameni cu tenul mai inchis? Iti spun eu, sunt foarte multi. Dar, atat poti, atat faci... Nu sunt oltean, dar cand va vad asa de ...arieni, superiori. Numai fuduli. Il aveti pe Dan P, cel care injura si plange pe la Tv....club in insolventa, datorii peste datorii. Dancu, Rus si altii sa traiasca, sa va mai faca campioni...Halal clujeni mandri si cu nasul pe sus, ingamfati

Vezi toate comentariile (12)
Comentează