FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Basarab Panduru a numit echipa care va retrograda la finalul sezonului: „Nu ai cum să rămâi în Liga 1, cu tot ce se întâmplă acolo”

Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, consideră că FC Argeș va retrograda la finalul acestui sezon.
Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, consideră că FC Argeș va retrograda la finalul acestui sezon.

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 07:29 / Actualizat marti, 21 martie 2023 08:17

Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, consideră că FC Argeș va retrograda la finalul acestui sezon. Piteștenii au pierdut luni seară, scor 0-2, pe terenul Universității Cluj, în prima etapă din play-out, și continuă seria foarte slabă din campionat. 

Fostul mijlocaș al Stelei a spus că „vulturii violeți” nu vor putea să le bată pe Hermannstadt sau FCU Craiova 1948, menționând că, în opinia lui, trupa din Trivale nu ajungea în această situație dacă nu se despărțea de antrenorul Andrei Prepeliță și de președintele Jean Vlădoiu. 

Șoc la FCU Craiova: Mititelu vrea să-l dea afară pe Napoli! Un stelist e dorit pe bancă + italianul a refuzat să mai vină la interviuri
FCU CRAIOVA
Șoc la FCU Craiova: Mititelu vrea să-l dea afară pe Napoli! Un stelist e dorit pe bancă + italianul a refuzat să mai vină la interviuri

Basarab Panduru crede că FC Argeș va retrograda: „Cu tot ce face se duce spre Liga 2” 

„FC Argeş cu tot ce face se duce spre Liga 2, cu jocul, cu tot ce se întâmplă acolo. Nu ai cum să rămâi în prima ligă, cu aşa ceva nu poţi bate Hermannstadt, Craiova (n.r. FCU Craiova 1948). Nu mi se pare că au făcut ceva ca să iasă din situația asta. Asta nu mai e presiune, asta e o problemă. 

De unde vine lipsa asta de atitudine? De la cap, nu ştiu de la ce vine. La Piteşti mi se pare că unii fotbalişti au fost mereu în criză, au fost blocaţi şi au rămas blocaţi. 

Cu Prepeliţă nu ajungeau în situaţia asta, el a dus echipa în play-off, iar în al treilea an eşti supărat că nu a dus echipa pe primul loc. Nu ştiu ce aveau cu el şi cu Jean Vlădoiu. Părea omul capabil să facă treabă acolo”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport. 

FC Argeș, fără victorie de 15 meciuri în Superliga 

FC Argeș a obținut ultima victorie în campionat pe data de 30 octombrie 2022. Atunci, piteștenii se impuneau cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la UTA Arad, în runda cu numărul 16 din sezonul regular. 

Au urmat 7 egaluri și 8 înfrângeri pentru FC Argeș în Superliga, formație care ocupă locul 15 al clasamentului, cu 14 puncte, poziție care trimite trupa din Trivale direct în Liga 2. 

Clasamentul în play-out-ul Superligii 

Citește și: 

Momentul ignorat și de VAR la cea mai controversată decizie din play-off: „În cazul ăsta, golul nu e valabil!”

Fișa postului e o glumă » Cum încalcă FCSB zilnic regulamentul: Pintilii nu îndeplinește nimic!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1973
1973  •  21 Martie 2023, 12:43

Aici trebuie inclusă și Chindia Târgoviște, care nu a mai plătit salariile la jucători de aproape 4 luni de zile. Doar că cei din FRF dorm cu ochii deschiși și nu fac nimic. Au știut să sancționeze doar pe echipa din Sibiu.

nicto
nicto  •  21 Martie 2023, 10:48
Postat de DMA87 pe 21 Martie 2023, 08:58

Da, e 100% adevărat. Dar nu trebuie să o spună vreun mare specialist ca să observi niște lucruri extrem de evidente.

si atunci specialisti ce sa spuna? poate s-au saturat si ei sa tot explice cum grseste var-ul...

DMA87
DMA87  •  21 Martie 2023, 08:58

Da, e 100% adevărat. Dar nu trebuie să o spună vreun mare specialist ca să observi niște lucruri extrem de evidente.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează