FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Panduru nu mai are dubii: „Gata, ia campionatul! Nici măcar Gigi nu poate interveni”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 11:33 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 12:27

Basarab Panduru (53 de ani), fost fotbalist al Stelei, este convins că FCSB va câștiga campionatul în acest sezon. Ar fi primul titlu al roș-albaștrilor după 9 ani.

FCSB domină Superliga după două treimi ale sezonului regulat. Momentan, echipa antrenată de Charalambous și Pintilii se laudă cu 44 de puncte adunate în 21 de meciuri, 11 peste Universitatea Craiova și CFR Cluj, față de care a jucat un meci în plus.

După ultimul meci al roș-albaștrilor, victoria de la Iași, 3-1 cu Poli, Panduru este convins că FCSB nu mai poate rata titlul, nici cu intervențiile, de multe ori „kamikaze”, ale patronului Gigi Becali.

Nume sonore puse pe liber de clubul din Superligă » GSP are detaliile: 6 jucători sunt OUT!
MERCATO
Nume sonore puse pe liber de clubul din Superligă » GSP are detaliile: 6 jucători sunt OUT!

Basarab Panduru nu mai are dubii: „Nici măcar Gigi nu poate pierde campionatul ăsta”

„Îmi place ce văd în zilele astea. CFR-ul vrea să bage bani, Rapidul bagă bani să aducă jucători, dar campionatul ăsta nici măcar Gigi nu poate să îl piardă.

Chiar și fără 75% din puncte tot îl câştigă (n.r. - în loc de înjumătățirea dinainte de play-off). Hai să facem acum pariu şi o să vedeţi. Nici Gigi nu mai poate să piardă campionatul, chiar fără 75% din puncte!”, a opinat Panduru la OrangeSport.

Întrebat dacă Gigi Becali este de lăudat pentru parcursul FCSB, Panduru a răspuns acid: „Să laud ce, că ia titlul după opt ani?”.

Ar fi, de fapt, 9 ani de la ultimul titlu, cel din 2015, cucerit cu Constantin Gâlcă pe bancă.

VIDEO. Marcel Pușcaș: „Nu cred că FCSB poate pierde titlul anul ăsta”

Tot din Superligă: 

Ilie Dumitrescu a comentat afirmațiile grave făcute de Leo Grozavu: „Sărăcie”

A mers pe firul acuzației de blat de la FCSB - Hermannstadt și a făcut o dezvăluire șocantă: „Șeful securității UEFA a venit la noi...”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (16)
eddymaster
eddymaster  •  20 Decembrie 2023, 20:51
Postat de yellowstone_vs pe 20 Decembrie 2023, 12:55

Bah nu aveti coloana vertebrala !!! Spuneti bah adevarul !! Toata lumea stie ce s-a intamplat campionatul asta !!! ''FCSB domina campionatul'' =))))))))))) d-aia s-au chinuit in meciurile directe cu alea din div B !!! Una chiar i-a umilit acasa !!! D-aia bah fcsb nu are rezultate un europa , din cauza blaturilor !! BAI NICA ASTA INSEAMNA SA AI COLOANA VERTEBRALA SA SPUI ADEVARUL !!!

tibi iq 33,cu cine s-a chinuit Steaua din liga 1 in acest campionat? noi am fost furati. si tot avem 10 puncte avans. fix aia este ca noi nu am fost in europa ucl si e.l. in ultimi ani. acolo noi am ajuns de 2 ori pana in playuofful ucl de pe locul 2. kfr cu 5 campionate furate abia a ajuns o data in playofful ucl.

eddymaster
eddymaster  •  20 Decembrie 2023, 20:47
Postat de magic4ever pe 20 Decembrie 2023, 12:14

100% nu castiga FCSB campionatul...in play-off are 2 infrangeri garantate cu Rapid care ii bate pe unde ii prinde si o sa intalneasca adversari care joaca pe bune nu cum au fost Hermanstadt si Iasi....

deci 100% o sa castigam campionatul. clona fc r s-ar putea sa nu prinda playofful. dar de ce nu spui ceva de vitanul tau bazresti? ha ha ha. desfiintare placuta.

stefanf78
stefanf78  •  20 Decembrie 2023, 19:22
Postat de yellowstone_vs pe 20 Decembrie 2023, 16:13

nu am ce sa-i raspund unui prost !!! fa pasi !!

Tu nu ai ce răspunzi PUNCT :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează