FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - PETROLUL 1-3

Panduru l-a făcut PRAF pe jucătorul adus de Craiova cu surle și trâmbițe: „Nu poate! Totul la el este lent, pe loc”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 20:30 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 21:03

Basarab Panduru (53 de ani) a analizat unde a greșit antrenorul Corneliu Papură în Universitatea Craiova - Petrolul 1-3. Fostul fotbalist, trecut și prin Bănie ca „secund” al lui Reghecampf, nu a avut milă de Jasmin Kurtic (34). 

În această seară, CSU Craiova a suferit prima înfrângere acasă din acest sezon, 1-3 cu Petrolul, rezultat care i-a propulsat pe ploieșteni pe loc de play-off. Petrolul a fost echipa mai incisivă, și-a creat mai multe situații clare de gol îndeosebi în partea secundă și, ca atare, a punctat de 3 ori.

Basarab Panduru a analizat jocul și consideră că staff-ul tehnic al oltenilor, condus de Corneliu Papură, a greșit încă de la alcătuirea primului 11, în care i-a trimis la mijloc pe Danciu, Kurtic și Houri.

Panduru nu a avut milă de Kurtic, jucător adus cu surle și trâmbițe, după ce a jucat aproape 300 de meciuri în Serie A, elita fotbalului din Italia.

HAOS în Bănie! Suporterii n-au mai rezistat: „Rușine să vă fie! Demisia!”
CSU CRAIOVA - PETROLUL
HAOS în Bănie! Suporterii n-au mai rezistat: „Rușine să vă fie! Demisia!”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Jasmin Kurtic după CSU Craiova - Petrolul 1-3

„În primul rând, nu mi-a plăcut primul 11. De când au intrat, mi s-a părut că este o echipă lentă din cale-afară! Tot încearcă ei cu Kurtic, dar nu poate! Nu poate în momentul ăsta. Nu știu dacă o să poată în 2026, cred că nici atunci nu va putea. Totul e lent, pe loc.

Joci cu 2 interi, Houri și Danciu, pe dreapta cu Borța și Roguljic, care joacă puțin de fel. Echipa nu a fost bine făcută.

A lipsit Crețu. Nu are cum să lipsească, ține mijlocul, aleargă cel mai mult acolo! Nu are cum să nu fie în primul 11”, a comentat Panduru la OrangeSport.

Primul 11 ales de Corneliu Papură: L. Popescu - Fl. Borța, Screciu, Raul Silva, Ndong - Danciu, Kurtic, Lyes Houri - Roguljic, Markovic, Al. Mitriță (cpt.)

Eu spun că Universitatea Craiova are poate cel mai valoros lot din România, dar dacă nu ești pregătit 100% din punct de vedere mental e greu.

Kurtic este un jucător cu o carieră fantastică, are peste 300 de meciuri în Serie A. Ne dorim mult mai mult de la el, să aducă plusul acela de experiență, să aducă echilibru mental. Am tot repetat chestia asta, chiar n-am avut echilibru mental.

- Dragoș Bon, antrenor secund CSU Craiova

Mai multe știri despre CSU Craiova - Petrolul:

A marcat în primul meci după ZECE luni și a izbucnit în plâns!
CSU CRAIOVA - PETROLUL 1-3
A marcat în primul meci după ZECE luni și a izbucnit în plâns!
Au suflat și în iaurt » Analiză interminabilă în camera VAR, pentru o fază evidentă din Universitatea Craiova - Petrolul
CSU Craiova - Petrolul
Au suflat și în iaurt » Analiză interminabilă în camera VAR, pentru o fază evidentă din Universitatea Craiova - Petrolul

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
capatana
capatana  •  23 Octombrie 2023, 17:28

Incompetenti, fitosi, lipsiti de bun simt. Deja nu se mai poate face nimic. Nu mai vine niciun antrenor ca lumea, ca se stie ce cloaca e la Craiova.

fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  23 Octombrie 2023, 10:39
Postat de dandana pe 23 Octombrie 2023, 08:48

Catastrofal! Rotaru a început sa distrugă echipa, coincidență cu plecarea lui ca echipa joacă prost? Coincidență ca lasă 2 antrenori foarte slabi sa antreneze. Nu asta își dorește din suflet sa distrugă acest club. Defapt asta se vedea de acuma 4-5 ani când da afara 7 jucători și nu aducea nimic. Jucători care au rămas nu mai sunt în priză, locul le este asigurat și nu are cine să-l ia. Cam asta s-a întâmplat cu Ivan, a căzut când i-a fost adusă concurență. Ar trebui sa aveți război cu rotaru și nu cu jucători. Ei joaca ce au fost antrenați, pai nu ați văzut ce strategie a fost? Una foarte proastă, iar schimbările acele proaste nici un dușman nu le făcea. Cum a făcut schimbările am mai luat 2 goluri. Ce sa spun! Bravo rotaru, încă puțin și îți atingi scopul de a distruge Craiova și spiritul ei. Chiar vrei s-o duci în liga a 2-a, nu schimba nimic. Nu mai bați un meci de azi. Și asta ne-ai spus tu, ai încredere în papură, pai dacă asta este încrederea. Înseamnă că vrei s-o distrugi.

*** a pierdut nspe milioane de euro l*** si acum isi face bagajul. doamne ajuta. hai cu desfiintarea ca sa poata badea sa isi atarne in dormitor pe perete stema.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nea.Marin
Nea.Marin  •  23 Octombrie 2023, 08:58
Postat de parachioara5 pe 22 Octombrie 2023, 21:08

...lasa ne pandi ...tu nu auzi ca avem un campionat suspect ...titlu este dat de la inceput ...noi nu suntem prostii tai si ai baietilor de la butoane ...avem alte obiective ...

Singurul obiectiv este să dispăreți definitiv! S-ar curata fotbalul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează