FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-1

Basarab Panduru, critici pentru CFR Cluj după înfrângerea din Giulești: „Nu au făcut ce trebuie! Când trebuiau să dea pase driblau”

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a analizat victoria obținută de Rapid în fața lui CFR Cluj, scor 3-1, în runda cu numărul 10 din Superliga. +18   FOTO
Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a analizat victoria obținută de Rapid în fața lui CFR Cluj, scor 3-1, în runda cu numărul 10 din Superliga.

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 07:08 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 07:21

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a analizat victoria obținută de Rapid în fața lui CFR Cluj, scor 3-1, în runda cu numărul 10 din Superliga. 

Giuleștenii s-au impus în fața lui CFR Cluj, în derby-ul feroviar, și au urcat până pe locul 3 în clasamentul din Superliga. 

Cum a schimbat Bergodi soarta derby-ului cu CFR: „Eram speriați”
Rapid - CFR Cluj 3-1
Cum a schimbat Bergodi soarta derby-ului cu CFR: „Eram speriați”

Basarab Panduru, fostul mijlocaș de la Steaua, Benfica sau FC Porto, consideră că succesul obținut de formația bucureșteană este unul corect, având în vedere ocaziile ratate de elevii lui Cristiano Bergodi (58 de ani) pe parcursul întregului meci. 

Basarab Panduru, după Rapid - CFR Cluj: „Victoria Rapidului este una meritată”

„Cred că victoria Rapidului este corectă, meritată. Mi-a plăcut spiritul Rapidului, ce uşor a ajuns la poartă, cel puţin în repriza a doua.

Până în minutul 60 puteau să marcheze 3-4 goluri. Rrahmani (n.r. - Albion) pare că e din filmul ăsta, dar cred că era mai bine pentru el şi cu Dugandzic lângă el în atac. 

Deac nu ştiu ce zice de 3-4 ocazii, că au fost ofsaiduri. Ocazia mare a fost a lui Ioniţă, în 45+2.

Cei de la CFR Cluj nu au făcut ce trebuie, nu au câştigat nicio minge la mijlocul terenului, când trebuiau să dea pase driblau”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport. 

VIDEO. Conferința de presă susținută de Cristiano Bergodi după Rapid - CFR Cluj

Citește și: 

Mario Camora nu s-a abținut! Discurs critic după înfrângerea cu Rapid: „Am fost total depășiți! E greu așa... În atac, când trebuia să dăm pasă, alegeam altă soluție”

Jucătorii Rapidului au sărbătorit cu fanii victoria cu CFR Cluj! Imagini spectaculoase la finalul meciului + Ce a declarat Dan Șucu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
alexgabriel63
alexgabriel63  •  26 Septembrie 2023, 11:27

Nu-mi aduc aminte ca Basarab Panduru sa fi avut o cariera de invidiat ca antrenor de fotbal ,iar ca jucător a fost bunicel dar nu excelent asa cum se crede !! Ca și chibit de pe margine, da poate zice orice , dar ar fi mai bine dacă si-ar demonstra calitățile de antrenor la o echipa din liga 1 a și sa vedem atunci rezultate !! Până atunci ciocul mic și joc de glezna !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează