FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, avertizat în privința lui Niță

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 10:10

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, este de părere că vânzarea portarului Florin Niță (30 de ani) ar fi o mare greșeală, în ciuda faptului că roș-albaștrii l-au transferat pe Andrei Vlad (18 ani).

Fostul goalkeeper al Stelei susține că Niță a fost cel mai bun jucător al FCSB-ului în ultimele două sezoane și că fără el, echipa nu ar fi prins podiumul sezonul trecut.

"Vlad este un portar talentat, dar este lipsit de experiență în Liga 1, să nu mai vorbim de Liga Campionilor. Eu cred că nu se pune problema ca Niță să plece de la Steaua, la ora actuală, cel puțin până în iarnă.

Noi sperăm să mergem și în primăvara europeană, deci o să avem nevoie de Niță. În ultimii doi ani a fost cel mai bun jucător de la Steaua. Eu spun că ar fi riscant să-l vindem pe Niță în acest moment.

Vlad a apărat bine cu Viitorul, dar nu cred eu că o să aibă aceeași dezinvoltură și aceeași încredere la un meci cu Dinamo, cu 30-40 de mii de oameni în tribune. Eu cred că se vor aștepta rezultatele. În primele 6 etape și în cupele europene cu siguranță va apăra Niță. Fără el nu cred că eram pe podium în sezonul trecut, eu așa cred", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Gigi Becali l-a transferat pe Andrei Vlad la FCSB pentru suma de 400.000 de euro, iar după perfectarea mutării a anunțat că ia în calcul posibilitatea să-l vândă pe Florin Niță.

1 mecia bifat Andrei Vlad în sezonul trecut, la CS U

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Iulie 2017, 15:36

Este evident ca Becali incearca din greu sa scape de Nita... Reghewin stie de ce!

haudinamo
haudinamo  •  11 Iulie 2017, 11:49

Daca a grait chiar *** asa, precis asa e!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  11 Iulie 2017, 11:42

Doamne ,doamne sa vezi sa nu crezi a ajuns si Duchadam sa vîndă jucatori,Becali treci la Stînă vezi de brînza că are cine vinde jucatori.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează