FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Să plece Badea!"

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Gigi Becali i-a transmis lui Vali Badea să părăsească echipa dacă nu-i convine statutul de rezervă

Cel mai bun marcator al Stelei din sezonul trecut, cu 17 reuşite, a intrat în dizgraţia patronului. Gigi Becali i-a spus ieri lui Vali Badea că dacă e nemulţumit că nu joacă, e liber să se transfere în altă parte. "Unde în lume joacă tot lotul de 25 de jucători? Badea era varianta de viitor a Stelei, dar dacă nu a confirmat, care e problema? Ce a făcut cînd a jucat? Nimic. Dacă nu-i convine, să plece!", a declarat Becali, deranjat de faptul că atacantul i s-a plîns părintelui său spiritual, Ioan Sdrobiş, de faptul că nu mai are loc în echipă.

"Badea se sfătuieşte cu mine, aşa cum şi Rădoi face cu Gigi. Care e problema dacă îmi cere sfaturi? Cum n-a făcut nimic cînd a jucat? A dat două goluri cu Standard Liege, a calificat-o pe Steaua în grupele Ligii, a dat gol cu Real Madrid, a dat gol cu Dinamo Kiev. S-au uitat prea repede lucrurile bune făcute de Vali. Pe de altă parte, eu i-am explicat că a avut acel accident de maşină, în vara trecută, iar acum va trebui să dea gol cînd o să intre 15 minute, să marcheze şi cînd va juca 10 minute, dar şi cînd va fi folosit doar două minute", a replicat Sdrobiş.

Badea în acest sezon
- a jucat 17 meciuri
- a marcat 3 goluri
- n-a oferit nici o pasă de gol
- are o medie a notelor gsp de 5,63, cu care se clasează pe locul 24 între stelişti

"Badea nu s-a plîns la mine, că nu e milog. I-am spus doar să fie liniştit şi să-şi aştepte rîndul"
Ioan Sdrobiş

0 minute
a jucat Badea în 2008, fiind, alături de Neaga, singurul atacant care n-a evoluat deloc

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (49)
 •  12 Martie 2008, 00:07

bah ioane ca prost mai esti. asta e un m,i,t,ic de-al tau boule cum draq si ungurii astia isi dau numele intreg, asa, ca sa vada alde matale ca sint unguri get-beget. bah ionele vezi sa-ti pui creierul ala la uscat ca s-a spalat destul. uite, si eu stiu ungureste: eu dau la tine sfat, nu fi prost si crede pe berbecali ca el mare hot estem si joaca la tine pe degete sa faca el dolari in banca!

 •  11 Martie 2008, 18:23

Pentru SZALAY GYORGY. DU-TE-N PESTA MATI SI VORBESTE ACOLO LIMBA TA,GURA MATI DE BOANGHENA!!

 •  11 Martie 2008, 17:58

Surdu va lupta pentru titlul.... CFR-ului! E finul lui Razvan Lucescu, prieten cu dinamovistii si cu multe relatii printre...stranierii Clujului. Asa ca...!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează