FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 1-1

VIDEO Bergodi a răbufnit după Craiova - Rapid: „Să ne lăsăm de fotbal! Cum e posibil așa ceva?!”

Cristiano Bergodi/ foto: Raed Krishan (GSP)
Cristiano Bergodi/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 22:24 / Actualizat marti, 05 martie 2024 04:33

Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a răbufnit la adresa arbitrajului.

Rapid trebuia să primească două penalty-uri. În minutul 20, Ermal Krasniqi (25 de ani) a avut o acțiune individuală și a pătruns în careul oltenilor după o cursă, dar a fost blocat de Vladimir Screciu (24 de ani), care îl lovește fără să atingă mingea.

Arbitrul partidei, Marian Barbu, nu a acordat lovitură de la 11 metri și a lăsat jocul să continue. Nici arbitrul din camera VAR, Iulian Călin, nu a intervenit.

Două penalty-uri refuzate Rapidului la Craiova » Crăciunescu s-a pronunțat: „Îl împinge în careu”
CSU CRAIOVA - RAPID
Două penalty-uri refuzate Rapidului la Craiova » Crăciunescu s-a pronunțat: „Îl împinge în careu”

Rapidiștii au solicitat penalty și în minutul 85 al meciului. Golgheterul Albion Rrahmani l-a servit pe Răzvan Oaidă în careul advers, mijlocașul a șutat, iar imediat după aceea a fost luat pe sus de Maldonado, care a ajuns târziu și n-avea nicio treabă cu mingea. Toate detaliile, aici.

Bergodi a răbufnit după Universitatea Craiova - Rapid: „Cum e posibil să nu fie penalty?! Să ne lăsăm de fotbal!”

„Am făcut un meci bun. Mai este și acel episod în careu. M-am uitat la fază, să ne zică ei de ce nu e penalty. L-a prins cu un picior și l-a doborât (n.r. se referă la intrarea lui Screciu asupra lui Krasniqi). Să ne spună care e argumentul! Cum e posibil? Ăsta nu e penalty?

E vina celui de la VAR. Ne lăsăm de fotbal dacă ăsta nu e penalty. Apoi, la Oaidă, a căzut peste el (n.r. Maldonado). Dacă nu e penalty, să ne lăsăm de fotbal! Nu e posibil”, a declarat Bergodi, la Orage Sport.

Ce a mai declarat Bergodi după meci

„Rămânem cu un gust amar, nu am câștigat. Am venit aici să câștigăm. Am contracarat bine echipa lor, pe cei doi mijlocași și pe cei 3 din spatele atacantului. La prima ocazie ne-au dat gol, nu au făcut nimic până atunci.

Hasani are nevoie de sprijin, dar nu m-a dezamăgit. A avut o ocazie bună în prima repriză, dar asta e. Bădescu s-a descurcat bine, mă bucur pentru el.

Aveam două meciuri grele, cu Craiova și FCSB, erau posibilități să ne încurcăm. Acum ne putem apropia la 9 puncte, apoi se înjumătățesc. Așteptăm meciul cu FCSB, vedem ceva fi, mai sunt 5 zile”, a mai declarat Bergodi.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid » Atmosferă frumoasă la meciul din Bănie

Citește și:

Italiano vero » Cum arăta Nicolo Napoli în urmă cu 20 de ani, la primul mandat la Craiova. Imagini antologice din arhiva GSP
FCU CRAIOVA
Italiano vero » Cum arăta Nicolo Napoli în urmă cu 20 de ani, la primul mandat la Craiova. Imagini antologice din arhiva GSP
Motivul pentru care Bergodi l-a lăsat pe bancă pe Cristi Săpunaru în Craiova - Rapid
CSU CRAIOVA - RAPID
Motivul pentru care Bergodi l-a lăsat pe bancă pe Cristi Săpunaru în Craiova - Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
rav410wrc
rav410wrc  •  05 Martie 2024, 12:47

Urmaresc fenomenul de aproape 30 de ani, dar inca nu mi-a fost dat sa vad dinamovist care sa planga pentru un penalty neacordat Rapidului !?! :(((( Este de nemasurat gretosenia si nerespectul de sine al dinamovistilor !! :))))

rav410wrc
rav410wrc  •  05 Martie 2024, 12:10

Disperarea, frustrarea si suferinta dinamovistilor, pentru panaltyul neacordat Rapidului, este de nepretuit !! :))))

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  05 Martie 2024, 11:46
Postat de florar pe 05 Martie 2024, 08:52

Tu nu trebuie sa crezi pe nimeni că de aceea ai cap in dotare !!! Ce au spus ,,specialiștii ,,când un jucător este umplut de sânge ? Ai că nu te surmenezi de la efort...La meciul cu Farul Dawa sare drept acum rapidistul lovește spre Bairam ...Dawa a fost tăvălit că l a rupt pe Hanca dar lui Garutti nu i se spune nimic că l a rezolvat pe Radaslavescu...Dar uite ...de Bairam nu s a spus nimic ,de Radaslavescu nu s a spus nimic...O fi normal că jucătorii să fie accidentați fara că arbitrii sa fluiere macar iar VAR să clipească ???

Vezi, așa cum spuneai la început, nu te pot crede pt că am cu ce gândi. Eu am spus un lucru simplu și tu îmi înșiri aici istoria fotbalului. Nu e nimic exagerat din partea ta, sigur, tu fiind deținătorul adevărului absolut eu în cazul ăsta nu îmi mai folosesc capacitatea de intelegere. Mulțumesc pt mostra de obiectivism.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează