FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Comparația lui Bergodi: „Ar fi ca FCSB fără Coman!”. Merge mai departe: „Se vorbește de alte echipe”

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 15:30 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 15:31

Cristiano Bergodi, 59 de ani, a evidențiat rolul pe care îl are atacantul Albion Rrahmani, 23 de ani, la Rapid. Apoi, fără să numească adversara, dar cu trimitere evidentă către FCSB, a făcut o comparație în legătură cu cine a suferit mai mult de pe urma absențelor importante din echipă.

Rapid a învins UTA, scor 4-1, miercuri seară, în Giulești, făcând uitat eșecul din Copou, 1-3, din weekend. Echipa lui Cristiano Bergodi a bifat a 6-a victorie din 7 etape în 2024. S-a apropiat la 7 puncte de FCSB, liderul clasamentului, care are meci la Voluntari.

Rednic îi dă o singură șansă Rapidului la titlu: „Doar din cauza lor pot pierde cei de la Steaua campionatul. Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?”
UTA
Rednic îi dă o singură șansă Rapidului la titlu: „Doar din cauza lor pot pierde cei de la Steaua campionatul. Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?”

Albion Rrahmani, 23 de ani, a reușit o dublă cu arădenii, a adunat 11 goluri (în 13 etape) în tricoul echipei sale. Este al doilea străin din istoria Giuleștiului care trece de cota 10 goluri marcate în sezonul de debut, după brazilianul Juliano Spadacio în ediția 2008/2009.

Cristiano Bergodi, 59 de ani, a scos în evidență la conferința de presă rolul pe care îl are kosovarul în formația alb-vișinie.

Cristiano Bergodi a făcut analiza situației de la Rapid: „Opt meciuri am jucat fără Rrahmani, Petrila și Emmers”

„Noi i-am băgat în joc pe cei de la UTA prin acel gol din minutul 44. Mental, n-am intrat așa de bine în a doua repriză, ei au avut-o, ne-au dominat 20 de minute.

Dar schimbările au contat. Am șters rezultatul negativ de la Iași, cu toate că și acolo am fi putut câștiga dacă valorificam niște oportunități.

UTA era pe val, acolo, în play-off. Am reglat lucrurile pe final de meci, am suferit, au fost momente când am pierdut motorina, dar așa e în fotbal, se întâmplă, am mai dat două goluri pe final.

Rapid fără Rrahmani ar fi ca FCSB fără Coman! Sunt jucători buni. Noi am stat două luni fără Rrahmani. Se vorbește de alte echipe că au stat un singur meci fără doi jucători buni (gesticulează), noi am evoluat fără trei buni două luni! Asta pentru când se fac analize. Am jucat fără Rrahmani, Petrila și Emmers.

Este meritul băieților că au stat acolo pe locul 2, pe locul 3. Două luni! (face un joc cu mâinile) Alții, au jucat fără doi jucători importanți parcă ar fi cine știe ce, un singur meci! Noi opt meciuri am jucat fără Rrahmani, Petrila și Emmers. Rrahmani e o gură de foc în față”, a reacționat antrenorul italian.

12goluri în 24 de etape a marcat Coman pentru FCSB în acest sezon

Fără să numească adversara la care se referă, Bergodi a făcut trimitere la FCSB care a jucat în ultima deplasare, 0-0 cu U Cluj, fără câțiva jucători importanți, titulari, precum Dawa, Pantea și Băluță, antrenorul Elias Charalambous fiind nevoit să facă tot felul de permutări.

E normal să fie dublaj pe fiecare loc, trebuie să fac cea mai bună alegere. Cei ce au intrat, au făcut-o bine
Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Lui Bergodi i-a plăcut supergolul lui Borisav Burmaz, chiar dacă a văzut doar când a intrat mingea în plasă!

Cristiano Bergodi a fost impresionat de reușita lui Borisav Burmaz, 22 de ani, de la ultima fază a partidei. Șut puternic cu stângul, din lovitură liberă, de la peste 25 de metri. Italianul a recunoscut că nu a văzut golul live!

400de mii de euro este suma pe care Rapid a plătit-o pe Burmaz, ca să-l transfere de la Vozdovac

„Burmaz îl observ și la antrenament, trage foarte, foarte bine. Eu am văzut golul doar în plasă. Stăteam de vorbă cu colaboratorul meu și am văzut mingea direct în plasă. A șutat de la mare distanță.

4goluri și 2 assist-uri a reușit Burmaz pentru Rapid în 7 etape

Urmează două meciuri de foc. Mergem la Craiova să câștigăm, apoi jucăm cu echipa cea mai bună din acest moment. Am învins în 6 din 7 meciuri în acest an, sunt mulțumit. Se vorbește ușor de titlu, fără să înțelegem situația. Au venit jucători, da, dar am schimbat sistemul. Au venit 5-6 jucători în ianuarie, trebuie imediat... Nu e ușor, eu încerc, dar nu e ușor”, a mai declarat Bergodi.

Bădescu? Mă bucur pentru el, a debutat cu un gol cu puțină șansă. Eu am hotărât în ianuarie să vină cu noi, el era la echipa a doua. E bun, are structură fizică, joacă fundaș stânga, dar poate evolua și central. Are și fuleu, și șut cu stângul. Să stăm liniștiți, să nu începem că e cel mai bun, cel mai. Da, și-a îndeplinit un vis
Cristiano Begodi, antrenor Rapid

Citește și alte știri:

Notele GSP după Rapid – UTA 4-1 » Albion Rrahmani, omul meciului » Alexandru Benga a rămas repetent

EXCLUSIV // VIDEO Alexandru Chipciu, despre viața cu 4 fetițe acasă: „Ce, crezi că ești David Beckham?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează