FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ironia lui Bogdan Bălănescu la despărțirea lui Dinamo: „Am avut mai mulți suporteri în fața casei decât FCSB în play-off”

Bogdan Bălănescu
Bogdan Bălănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 19:50 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 20:13

Bogdan Bălănescu, fostul director general al lui Dinamo, a fost îndepărtat de spanioli din „Ștefan cel Mare”, însă rămâne un fan declarat al roș-albilor

Omul care a petrecut nu mai puțin de 22 de ani la Dinamo a ajuns la o înțelegere cu FC Voluntari, unde va ocupa aceeași funcție: director general. La câteva zile după ce s-a despărțit de „câini”, Bălănescu a acordat un interviu în care n-a ezitat să ironizeze rivala FCSB.

„Am iubit întotdeauna fanii. Chiar glumeam că, atunci când au venit în fața casei mele, am avut mai mulți suporteri în fața casei decât a avut FCSB la meciurile din play-off. Eu eram obișnuit cu atmosfera, dar membrii familiei mai puțin, vecinii la fel. 

Fanii și iubirea față de Dinamo m-au ținut în cadrul clubului. Chiar și Negoiță, cât a putut, a fost un om corect, și-a ținut promisiunile”, a spus Bălănescu, la microfonul Pro TV.

Bălănescu face referire la un episod petrecut în vara lui 2019. Imediat după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo, fanii l-au considerat pe Bogdan Bălănescu inamicul public numărul unu. Ba chiar au mers și l-au hărțuit pe oficial în fața casei acestuia, unde au aprins torțe și au făcut scandal.

Nu e pentru prima oară când Bălănescu satirizează rivala istorică alui Dinamo. În iulie 2018, fostul oficial al lui Dinamo lansa ironii înaintea unui Derby de România: „«Mbappe» de la FCSB valoarează 15-20 de milioane de euro. Dar să nu uităm că jucătorul nostru, Katsikas, are mai multe goluri în sezonul trecut decât atacantul lor, Alibec!”

Bălănescu, păpușar sau angajat loial? 

Ionuț Negoiță a fost foarte suspicios în legătură cu toți angajații pe care i-a avut în fotbal, acesta a fost și motivul pentru care a schimbat mulți manageri, mulți antrenori. În ciuda obsesiei patronului ca nu cumva să-l fure angajații, el l-a tratat diferit pe Bălănescu, în care a avut încredere totală.

Multe persoane dintre cele care au părăsit forțat clubul în „epoca Negoiță” îl descriu altfel pe Bălănescu, ca pe un strateg malefic de „House of Cards”, preocupat să-și distrugă colegii doar ca să-și consolideze poziția și influența. Rednic încă mai crede că "a fost lucrat" în cel mai recent mandat al său la Dinamo și îl poreclește „Iuda”.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FC Argeș - Dinamo

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Cu cine se prezintă Dinamo la Pitești? Contra și cel puțin 3 jucători așteaptă semnul avocaților + accidentări importante

Gigi Becali l-a crezut slab, dar l-a angajat Simona Halep! Cine este preparatorul fizic dat afară cu scandal de FCSB

FCSB vs. DINAMO » Cum a ajuns să se aleagă praful de o rivalitate fantastică! Cifrele din ultimii 20 de ani

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
jabs
jabs  •  02 Decembrie 2020, 12:51

La revedere...la revedere...nulitate,la revedere....sunt acri strugurii cand nu ajungi in playoff......miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

creeperno
creeperno  •  01 Decembrie 2020, 22:37

Bafta in continuare

875423049539972
Raimond Anghel  •  01 Decembrie 2020, 21:45

asa sunteti si voi in fata FCSB-ului,ca fotbal nu mai jucati de mult ,ati trecut la teatru DDB.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează