FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Conducătorul de la FC Voluntari, răspuns tăios pentru cei de la FCSB: „Am fost acuzați că ne-am apărat corect șansele. Am trăit să o aud și pe asta”

FC Voluntari - FCSB 2-2 // foto: Cristi Preda +32   FOTO
FC Voluntari - FCSB 2-2 // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 10:13 / Actualizat joi, 19 mai 2022 12:27

Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari, ia în derâdere acuzațiile celor de la FCSB, care imediat după meciul direct, 2-2, au susținut că ilfovenii ar fi fost motivați financiar din afara clubului pentru a-i încurca.

UPDATE ora 12:10 - Mihai Stoica îi răspunde lui Bălănescu

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, îi răspunde lui Bogdan Bălănescu pe contul personal de Facebook: 

Nea Bălănescule, nu a acuzat nimeni corectitudinea voastră. Doar faptul că, dacă ați luat bani de la Cluj, e posibil ca asta să conteze la meciurile CU ei… dar probabil mă contrazice șirul interminabil de rezultate pozitive pe care l-a înregistrat Voluntariu’ cu Campioana Fotbalului Românesc. 

A, da, am acuzat și golul din ofsaid.

Spunea că „l-am ajutat pe Becali să fure Steaua”, acum susține altceva: „FCSB este Steaua, actele au trecut prin mâna mea!”
FCSB
Spunea că „l-am ajutat pe Becali să fure Steaua”, acum susține altceva: „FCSB este Steaua, actele au trecut prin mâna mea!”

Știrea inițială - Bogdan Bălănescu, despre FC Voluntari - FCSB: „Am fost acuzați că ne-am bucurat la gol”

Meciul dintre FCSB și FC Voluntari din etapa 9 a play-off-ului, încheiat la egalitate, 2-2, le-a spulberat șansele roș-albaștrilor la titlu. La scurt timp după fluierul final, principalii conducători ai clubului, patronul Gigi Becali și managerul general Mihai Stoica, au acuzat că ilfovenii ar fi încasat o primă de la CFR Cluj pentru a încurca FCSB.

Oficialii FCSB au cerut demararea unei anchete în acest sens, solicitare pe care Bălănescu o ia în derâdere. În direct la GSP Live, directorul general de la FC Voluntari și-a exprimat confuzia cu privire la nemulțumirile celor de la FCSB. Mai mult, spune că rezultatul a fost dezamăgitor pentru echipa sa.

„Mă bucur că s-a schimbat mentalitatea clubului. Vrem performanță, dovadă că am fost acuzați pentru atitudinea din unele jocuri. Am fost foarte supărat că am pierdut două puncte acasă cu FCSB, poate uitați că a fost un joc considerat acasă.

Pentru ce să fie controale? Au controlat crampoanele lui Cristi Costin, că a dat gol. Acuzațiile trebuie demonstrate în primul rând! Așa pot acuza și eu multe. Noi ne vedem de treabă, ne concentrăm pe jocul de astăzi (n.r. - finala Cupei României, cu Sepsi OSK, ora 20:30).

Am fost acuzați că ne-am apărat șansele corect. Am trăit să o aud și pe asta. Până acum se vorbea că unele echipe nu își apără șansele corect, acum am trecut în extrema cealaltă. Am fost acuzați că ne-am bucurat la golul marcat de Cristi Costin. Dumneavoastră vă dați seama în ce fotbal trăim?”, a declarat Bălănescu la emisiunea GSP Live. 

De când am venit la Voluntari, acum un an și jumătate, domnul primar nu s-a preocupat decât să avem cele mai bune condiții de antrenament, de deplasare. Nu s-a băgat în problemele sportive ale echipei niciodată. Nici cei din jurul său.

Golul din ofsaid? S-a făcut prea mare tam-tam. Dacă nu era simularea VAR, să spună că au fost 2 centimetri, nu mai spunea nimeni că a fost ofsaid. Suntem obișnuiți ca toată lumea să-și dea cu părerea. 

Dacă mai dura 5 minute jocul, câștigam! Cum am câștigat și la Pitești pe final, cum am dominat jocul cu Farul pe final, cum am câștigat cu Sepsi în sezonul regulat pe final de meci. Echipa are o potență fizică foarte bună, dar nimeni nu remarcă aceste lucruri.

- Bogdan Bălănescu, director general FC Voluntari

Mai multe știri din Liga 1: 

Basarab Panduru, necruțător cu un titular de la CFR Cluj: „Dacă pleacă în Italia, în ce ligă de oprește? Jos în Serie B, spre C”

Andrei Burcă, pentru GSP, despre titlu, Dan Petrescu și visul Champions League: „FCSB a fost pe primul loc 20 de minute și voia campionatul?!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
orlick
orlick  •  19 Mai 2022, 17:58

Dacă își apărau corect șansele, jucau la victorie, nu trăgeau de un egal care nu le aducea nimic.

decaraiman
decaraiman  •  19 Mai 2022, 17:24

Nu ma "Voluntarilor "nu ati fost acuzati ca v-ati aparat corect sansele , ati fost acuzati ca ati luat mita de la Cluj pt asta , nu va e rusine nesimtitilor sa aveti asemenea tupeu golanesc ?

883135188391540
Popa Corneliu  •  19 Mai 2022, 16:45

Nu au nici un pic de rușine! Andone, fostul antrenor de la cfr cluj și Ciubotariu jr știu foarte bine pe ce... „prime” au jucat! Dacă pe Ciubotariu îl înțeleg că a luat-o ca pe o răzbunare „ratarea titlului pe când era antrenor la Tg Mureș”, cu golul lui Tudorie, pe atunci la Oțelul Galați, pe final de meci, pe restul de jucători și conducători nu pot să-i înțeleg pentru „statul capră” la meciurile (12) cu cfr cluj 1907! Iordănescu jr nu a plecat de la Steaua după un joc „aranjat” 0-0 cu FC Voluntari, înțelegerea dintre tată și fiu? Sunt convins că dacă era antrenor Iordănescu jr Steaua câștiga meciul! Dl Andone doar mai are relații cu conducătorii de Cluj, nu? În contul lor a intrat contravaloarea portarului de la Voluntari către CFR Cluj=Primă de joc!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează