FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // UPDATE MM, scuze după ce l-a ironizat pe Chipirliu: „N-am fost prea inspirat”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 13:06 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 15:37

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a participat la conferința de presă dinaintea meciului de la Botoșani. Printre declarații, oficialul vicecampioanei a strecurat și o ironie la adresa lui Bogdan Chipirliu, atacantul Stelei. Astăzi, oficialul „roș-albaștrilor” i-a prezentat scuze jucătorului.

UPDATE 15:25: Mihai Stoica a reacționat pe contul său de Facebook, după ce Chipirliu i-a reproșat gestul făcut la conferința de presă: „Îi prezint scuze lui Chipirliu, n-am fost prea inspirat. În rest, despre salarii de mii de euro achitate din bugetul de stat, rămâne cum am stabilit”.

Știrea inițială: Chipirliu îi răspunde lui MM Stoica

Vorbind despre felul în care Armata gestionează noul stadion „Steaua” și meciul inaugural cu OFK Belgrad, MM a avut un moment scurt în care a ironizat defectul de vorbire al lui Chipirliu.

Bogdan Chipirliu îi răspunde lui Mihai Stoica: „E urât să râzi de defectul unui om”

Atacantul Stelei s-a simțit lezat și a contactat Gazeta Sporturilor pentru a oferi un răspuns. Chipirliu îi reproșează lui MM că acel gest n-a fost gustat deloc de familia fotbalistului:

„N-am vrut să vorbesc despre ce a spus Mihai Stoica. Nu mi s-a părut totuși ok. După acea declarație m-au sunat părinții și prietenii să mă întrebe dacă sunt bine. Îl cunosc pe MM, când ne vedem ne salutăm, vorbim, e gălățean ca și mine. Poate a vrut să facă doar o glumă, nu știu, dar e urât să râzi de defectul unui om. 

Știe foarte bine ce înseamnă să ai o problemă în familie, nu cred că s-ar fi simțit bine dacă cineva făcea glume în acele momente. Nu mă deranja dacă se lega de mine, dar acea declarație mi-a afectat familia”, a zis Bogdan Chipirliu pentru GSP.RO.

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Ondrasek, dat afară de la FCSB după o singură repriză: „Nu poate face față” » Becali i-a găsit înlocuitor: „Prea bun, prea puternic”

L-a cucerit pe Becali la primul său meci oficial pentru FCSB: „Nu mai lipsește niciodată din primul 11”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
maldini_1986
maldini_1986  •  16 Iulie 2021, 17:52

Si MM-ul are pe cineva defect in familie, am auzit ca Teodorei ii place atat de mult pilula ca tot Galatiul ar fi dat-o.

talpaiadului
talpaiadului  •  16 Iulie 2021, 15:11

Initial, cand am vazut declaratia aia, habar n-am avut ca memeu' a facut misto de Chipirliu acolo, ma gandeam ca a inceput sa dea el rateuri. Chiar m-am intrebat daca nu cumva timpul petrecut in inchisoare l-a afectat din punct de vedere mental. Se pare ca nu, a ramas acelasi tip zeflemitor, pe de alta parte si Chipirliu ar trebui s-o lase mai usor cu sensibilitatea, o data ce a ajuns cunoscut a devenit si expus in mod public, atat cu calitatile cat si cu defectele lui. Mai bine tacea, ca nu cred ca intelesese prea multa lume de zeflemeaua lui meme.

paolo12
paolo12  •  16 Iulie 2021, 14:51
Postat de steaua1986. pe 16 Iulie 2021, 14:40

E din topor mm, nu merita bagat in seama.

N-aveti activitati la cazarma vinerea?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează