FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID

VIDEO Bogdan Lobonț a vorbit despre varianta Șumudică la Rapid: „Nu vreau să las loc de cosmetizări. Să fie clar pentru toată lumea”

Bogdan Lobonț (46 de ani)
Bogdan Lobonț (46 de ani)

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 16:25 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 20:46

Antrenorul interimar al Rapidului, Bogdan Lobonț, spune că este implicat „în tot la Rapid, dar vreau să mă focusez pe aici și pe acum”.

  • Meciul Farul - Rapid este programat miercuri seară, de la 19:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Bogdan Lobonț a venit răgușit la conferința de presă premergătoare duelului cu Farul, de miercuri, dar a ținut să precizeze că „e cea mai mică problemă. Nu mai am antrenament, o să-mi revin”. Despre amenințarea „Marius Șumudică”, al cărui nume e vehiculat pentru banca tehnică, la vară, antrenorul interimar al giuleștenilor a evitat un răspuns tranșant.

Qatarsis
Editorial
Qatarsis

Bogdan Lobonț: „Îl apreciez foarte mult pe Marius”

„Îl apreciez foarte mult pe Marius. Am câștigat împreună un titlu, în 1998 - 1999, venea de pe bancă și înscria goluri importante. Dacă tot s-a discutat, nu știu ce sens are părerea mea.

Nu vreau să las loc de cosmetizări. Îl apreciez, asta să fie clar pentru toată lumea”, a spus Lobonț, care a lăsat de înțeles că nu-și face gânduri despre ce se va întâmpla în viitor: „Eu sunt implicat în tot la Rapid, dar mă focusez pe aici și acum”.

Despre Jakub Hromada, accidentat în derby-ul cu FCSB, scos pe targă din teren și dus apoi la spital, fostul portar al giuleștenilor a spus că „îl avem la boxe două, trei săptămâni, depinde de cum reacționează, de tratamentul pe care-l face. Sunt convins că o să se refacă”.

VIDEO. Bogdan Lobonț abia așteaptă revederea cu Gică Hagi: „Știți bine cât îl iubesc. Pentru mine, e Rege”

Meciul cu Farul? „E un meci, meci de fotbal. Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment pe care-l petrecem împreună. Dacă o să fie ușor sau dificil o să ne dăm seama miercuri seară, funcție de ceea ce facem pe teren, de ceea ce suntem dispuși să facem, de energia pe care o punem la dispoziția echipei în fiecare moment”, a spus Lobonț, care a vorbit și despre revederea cu Gică Hagi.

„Știți foarte bine cât îl iubesc pe Gică. Pentru mine este Rege. Face lucruri fantastice la Constanța, scoate jucători pe bandă rulantă, e unul dintre cei mai pregătiți, dacă nu cel mai pregătit antrenor din fotbalul românesc. Cei de la Farul au relații de joc foarte bine puse la punct, lucrează de la grupa ce mai mică pe aceleași principii.

Cei care vin de jos știu exact ce trebuie să facă atunci când fac pasul la prima echipă. Și asta pentru că Gică a făcut posibil să se întâmple acest lucru. De la Farul toți sunt periculoși, pentru că știu ce au de făcut”, a punctat antrenorul Rapidului. Întrebat dacă l-ar vrea pe Louis Munteanu în Giulești, el a ocolit din nou un răspuns tranșant.

Louis Munteanu la Rapid? „Îl vreau și pe Messi, și pe Ronaldo... pe toți cei mai buni îi vreau la Rapid”

„Pe Louis Munteanu îl cunosc de 4 ani de zile. A crescut mult în ultima perioadă. Am avut ocazia să-l urmăresc și la Fiorentina, e un atacant cu calități importante. Dacă-l vreau? Îi vreau pe toți cei mai buni.

Pe Messi, pe Ronaldo, pe Vinicius, pe Rafa Leao, pe Allison, pe toți cei mai buni îi vreau la Rapid. Louis are calități importante, totul depinde de cum și le dezvoltă, unde vrea să ajungă și ceea ce face. E un atacant care-mi place, l-am avut și la Under 20. Cifrele lui vorbesc de la sine”, a încheiat Bogdan Lobonț.

„Dacă suntem mai încrezători după remiza cu FCSB? Depinde cum privești. Încrederea poți să ți-o iei din tot ceea ce faci. Inclusiv din antrenamente. Băieții s-au pregătit foarte bine, sunt aceiași. Ei trebuie să-și găsească instrumentele cu ajutorul cărora să-și ridice nivelul de încredere. Jucătorii trebuie să schimbe. Sunt aceiași. Nu e că de la o zi la alta au venit unii și alții au plecat. Noi n-am schimbat nimic, jucătorii au schimbat”
Bogdan Lobonț, antrenor Rapid

VIDEO. FARUL - RAPID » Paul Iacob: "Va fi un meci dificil. Sunt o echipă foarte bună. În play-off fiecare meci e ca o finală"

Mai puteți citi:

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

Face următorul pas? Iosif Rotariu pariază pe un antrenor din play-out-ul SuperLigii: „Îl văd la orice echipă care vrea titlul”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
senin
senin  •  24 Aprilie 2024, 10:10

Mie mi se pare că pisica e la fel de cumsecade ca antrenor cum era și Cristiano Bergodi; poate că de vină este Italia.

bozo76
bozo76  •  23 Aprilie 2024, 04:56

Lasati pisica sa faca puncte. A inceput cu fcsb. Mai urmeaza punctul cu urmatoarea. Joaca baraju de calificare uefa cu hermsnstsdt.

costeltudor
costeltudor  •  22 Aprilie 2024, 21:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează