FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bogdan Planic și FCSB s-ar putea judeca la TAS: „Ei consideră că au dreptate, au șanse de câștig”

Bogdan Planic a ajuns la FCSB în 2017, de la Vojvodina
Bogdan Planic a ajuns la FCSB în 2017, de la Vojvodina

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 17:40 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 18:02

Emilian Hulubei, președinte AFAN, a dezvăluit faptul că Bogdan Planic (28 de ani), care și-a reziliat de curând contractul cu FCSB, ar putea ajunge să se judece cu clubul roș-albastru la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

  • Bogdan Planic a reziliat contractul cu FCSB în urmă cu aproximativ două săptămâni, fiindcă nu încasase salariile pentru două luni și jumătate: mai, aprilie și o parte din martie;
  • În litigiul de la FIFA, fotbalistul vrea și banii pentru luna iunie, ultima din contract, adică încă 15.000 de euro. Suma totală netă pe care o cere: 53.000 de euro. Brut, e vorba despre 93.000 de euro, atât va trebui să plătească Becali dacă o să piardă procesul.

Emilian Hulubei: „Ambele părți au șanse de câștig”

„Jucătorul a considerat că șomajul tehnic nu este normal, a înștiințat că nu este plătit de 60 de zile și a cerut rezilierea. Probabil că se va ajunge la TAS, ambele părți consideră că au dreptate, au șanse ambele de câștig”, a dezvăluit acesta, potrivit digisport.ro.

Hulubei a adăugat faptul că fundașul central ar putea evolua pentru un nou club chiar și înainte ca procesul cu FCSB să fie concluzionat, însă dezvăluie că acest lucru ar putea fi riscant pentru echipa care va reprezenta viitoarea sa destinație.

„El poate juca, doar dacă clubul la care va semna va fi solidar cu jucătorul. Dacă pierde la TAS, clubul care va fi solidar va trebui să plătească suma, clauza de reziliere”, a spus președintele AFAN.

Gigi Becali: „Planic, clauză de reziliere de 10 milioane la FCSB!

Conform finanțatorului FCSB, Gigi Becali, clauza de reziliere a contractului stoperului sârb este de 10 milioane de euro! „Clubul care va semna un contract cu Planic o să răspundă în solidar cu el și va trebui să-mi plătească 10 milioane de euro, clauza de reziliere pe care o avea el la FCSB!”, a precizat patronul vicecampioanei.

1.8 milioane de eurovalorează Bogdan Planic, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri despre FCSB:

Se transferă Marko Dugandzic la FCSB? Anunțul lui Valeriu Iftime: „Le-am făcut o promisiune”

Marius Briceag, noul fotbalist al lui FCSB! Mutare surprinzătoare făcută de Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează