FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bonetti, încrezător în echipa sa înainte de derby: „Keşeru şi Budescu sunt jucători de calitate, la fel cum sunt şi ai noştri”

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 17:17 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 18:02

Dario Bonetti, antrenorul celor de la Dinamo, a prefațat derby-ul cu FCSB de duminică seară. Italianul este încrezător că echipa sa se poate impune în fața marii rivale.

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro

„Ştim că este o partidă importantă, dar diferită de toate celelalte, chiar dacă punctele puse în joc sunt aceleaşi. Trebuie să dăm totul, dacă se poate 101%. Întâlnim un adversar cu adevărat puternic, clasamentul nu oglindeşte însă valoarea celor de la FCSB. 

Dar considerăm că şi noi suntem în aceeaşi situaţie, locul din clasament nu arată unde am fi putut să fim cu câteva puncte în plus. Vedem ce va fi mâine, noi vom încerca să scriem încă o pagină importantă în istoria clubului nostru. FCSB a schimbat multe lucruri în echipă, va fi un meci de văzut cu adevărat. 

Ambele echipe au schimbat, mâine vom vedea care este realitatea. Nu putem şti acum şansele, în fotbal e foarte greu să faci pronosticuri. Una este ce e pe hârtie şi altceva e ce vedem pe teren. 

Keşeru şi Budescu sunt jucători de calitate, la fel cum sunt şi ai noştri. Niciodată nu există un singur pericol, trebuie însă ca noi să ne gândim la noi şi să construim meciul. Însă clar că avem sub lupă calitatea adversarului. Ce cred eu este însă că şi adversarul ar trebui să fie îngrijorat”, a declarat Dario Bonetti.

Bonetti: „Dintre jucătorii care au venit, unii vor juca, alții nu”

Antrenorul dinamoviștilor a ținu să precizeze situația jucătorilor noi-veniți la echipă în ultimele zile. Tehnicianul a afirmat că unii dintre aceștia se vor regăsi încă din primul minut pe teren, chiar dacă nu sunt în totalitate pregătiți fizic.

„Dintre jucătorii care au venit, unii vor juca, alţii nu, pentru că ei încă nu sunt din punct de vedere fizic la nivelul echipei. Mai ales pentru un meci important cum este acesta. Avem o echipă care are foarte multă calitate din punct de vedere individual şi asta ne linişteşte cât de cât. 

E adevărat că vor fi şi jucători din minutul 1 pentru care acesta va fi primul meci al sezonului. Aşa că nu ne aşteptăm să vedem din partea lor acel sută la sută. Dar sunt sigur că mâine contribuţia lor va fi foarte importantă şi se va vedea un salt în ceea ce priveşte calitatea jocului”, a spus Bonetti.

Dario Bonetti despre problemele financiare de la echipă

„Chiar dacă trecem pentru moment dificil, nu stăm să ne gândim la bani. În momentul ăsta ne interesează să facem cât mai multe puncte, mai puţin ne gândim la bani. Tricoul pe care îl port este unul pentru care noi toţi trebuie să arătăm un mare respect. 

Dincolo de căldura şi toate emoţiile pe care suporterii le transmit jucătorilor, e vorba şi despre faptul că ei au fost în mod extraordinar protagoniştii unui proiect unic în lume. Pentru că dacă azi suntem aici şi mai vorbim încă despre un derby este datorită acestui proiect DDB. Eu consider că acest proiect va fi copiat şi în alte părţi ale lumii”, a precizat italianul.

Video. Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Dinamo

Citește alte știri despre FCSB - Dinamo:

Edi Iordănescu, surprins de o mutare făcută de Dinamo înaintea derby-ului: „Sunt sigur că va avea impact” + răspuns pentru Duckadam

FCSB și Dinamo vor să bată recordul! Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
tipsy
tipsy  •  11 Septembrie 2021, 19:10

Keseru e jucator bun, pentru Romania era chiar superstar acum cativa ani, nu stiu ce mai poate. Budescu, in schimb, numai fotbalist n-a fost vreodata.

mustata
mustata  •  11 Septembrie 2021, 19:01

Vă fac praf Keșeru și Budescu băi Bonetă antrenor pensionat de 5 ani

Berceni
Berceni  •  11 Septembrie 2021, 18:35
Postat de bando_ pe 11 Septembrie 2021, 18:29

Lui Bonetti i-a murit frizerul?

Deci tu preferi stilul zero, de interlop cu scoala vieti?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează