FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu e categoric în privința lui Nistor: "E foarte irascibil! Jocul lui nu arată că s-a liniștit după oferta de la Becali"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 22:22

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre mijlocașul Dan Nistor, pe care l-a criticat înainte să plece de la echipa alb-roșie (Detalii AICI)

"Eu nu am avut niciun conflict cu el. A fost o răbufnire. Era căpitanul meu, tot jocul era făcut în jurul lui. Pasează bine, driblează bine și apare la finalizare. Se termină totul când el nu e liniștit și când nu e concentrat la joc.

E foarte irascibil și nu e liniștit. Eu așa l-am văzut. Trebuie să se liniștească. Jocul lui nu arată că s-a liniștit după oferta de la FCSB. Eu asta văd acum", a declarat Florin Bratu la TV Digi Sport.

Citește și: Bratu dezvăluie de ce i-a refuzat pe Fabbrini și Ongenda » Ce jucători a preferat fostul antrenor de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  10 Octombrie 2018, 06:41

Bratule! Ciocul mic!

marius.bxl
marius.bxl  •  10 Octombrie 2018, 02:28

Bani bratule ,tu numai ai cum sa vezi pentru ça tu ai ochii inchisi.deschide ochii si ai sa poti vedea.tu asta care ai distrus dinamo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează