FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum a reacționat Ovidiu Burcă la plecarea lui Vlad Iacob, omul care l-a adus la Dinamo » „Stau și mă gândesc ale cui jocuri le face”

Ovidiu Burcă și Vlad Iacob, acum un an
Ovidiu Burcă și Vlad Iacob, acum un an

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 14:50 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 15:52

Andrei Nicolescu, acționar majoritar la Dinamo prin compania Red&White, a vorbit despre iminenta plecare a lui Vlad Iacob, administrator special, și despre consecințele pe care le va avea asupra antrenorului pe care acesta l-a adus la Dinamo vara trecută, Ovidiu Burcă.

„Reacția lui Ovidiu [la plecarea lui Vlad Iacob] e una normală. El își dorește o echipă și oamenii care nu se pot integra nu stau în echipă. 

Deciziile sunt luate împreună, credeți-mă. 100% Ovidiu va fi aici în continuare, îl știu de 11 ani. Am lucrat și la Rapid împreună”, a spus Nicolescu la Gold FM

Andrei Nicolescu: „S-a dovedit că Vlad Iacob creează distorsiuni”

Andrei Nicolescu a mai precizat că Vlad Iacob va fi înlocuit printr-o decizie care se va lua luna viitoare, după ce acționarii s-au sfătuit între ei, inclusiv cu acționarul minoritar Asociația Peluza Cătălin Hîldan. El a dezvăluit că relația lui Iacob cu suporterii era tensionată încă din februarie, la fel și cea cu administratorul judiciar RTZ.

„Situația e clară. Administratorul special e reprezentantul acționariatului. El nu a respectat statutul, așa că, împreună cu reprezentanții suporterilor - APCH, am convocat Adunarea Generală, iar în august va fi schimbat. 

Onorabil ar fi ca în aceste 35 de zile pe care le mai are din mandat să nu ia alte decizii contrare acționariatului.

Am încercat ca Vlad să facă parte din echipă încă din februarie, când el avea o relație rece și cu APCH, și cu domnul Zăvăleanu. Eu am crezut că poate nu Vlad creează distorsiuni, dar s-a dovedit că așa era.

Stau și mă gândesc ale cui jocuri le face domnul Vlad Iacob”, a conchis Nicolescu.

VIDEO Noile echipamente și sponsorul principal al lui Dinamo

Interviu inedit cu liderii lui Dinamo: „Am mai vrea și noi să mergem în club, dar am îmbătrânit!” + Căpitanul avea variantă de rezervă: „Am atestat de poștaș”
dinamo
Interviu inedit cu liderii lui Dinamo: „Am mai vrea și noi să mergem în club, dar am îmbătrânit!” + Căpitanul avea variantă de rezervă: „Am atestat de poștaș”
Continuă războiul civil la Dinamo: „Este o absurditate, o încercare de manipulare a suporterilor”
DINAMO
Continuă războiul civil la Dinamo: „Este o absurditate, o încercare de manipulare a suporterilor”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  14 Iulie 2023, 22:50

Acesti rapidisti au pus Dinamo pe picioare!

tritonal
tritonal  •  14 Iulie 2023, 16:49

Burca si Nicolescu erau mari rapidisti pana acum cativa ani, bine ca-l dati afara pe Vlad care a fost toata viata lui dinamovist, stie clubul Dinamo sa-si pretuiasca oamenii.

gabistefura
gabistefura  •  14 Iulie 2023, 16:39

Oare când o să fie liniște la acest club???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează