FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

FOTO + VIDEO Ca în Epoca de gheață » Arbitrii sunt gata de reluarea Ligii 1, după ce-au dat testele la -10 grade Celsius. Două nume noi pe lista FIFA

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 13:10 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 13:25

A fost frig de-au crăpat pietrele la Cheile Grădiștei, unde arbitrii și asistenții certificați VAR, dar și 20 de observatori de arbitri, au participat la o nouă etapă de testare și perfecționare.

Conform Federației Române de Fotbal, programul întâlnirii a inclus testări teoretice și fizice, analize video din prima parte a campionatului, dar și din competiții internaționale, împreună cu membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor.

+19 FOTO

Testările fizice s-au dat pe terenul complexului de la Cheile Grădiștei, iar temperatura din termometre era cu multe grade în minus! Au fost și - 10 grade în momentul în care arbitrii erau pe teren. 

Dar îmbrăcați ca de munte, arbitrii au trecut cu brio testările și vor putea fi delegați începând de vinerea viitoare, odată cu reluarea sezonului de Liga 1.

  • Imagini video FRF TV

Pe lângă testările fizice care au avut loc în condiții grele, arbitrii și asistenți au participat și la o nouă etapă de testare și perfecționare. Într-un curs care s-a întins pe mai multe zile și care a fost condus de președintele CCA, Kyros Vassaras.

Două nume noi pe lista FIFA

Pentru prima oară, România are arbitrii în categoriile Elite atât la masculin, cât și la feminin și futsal, dar aceasta nu este singura noutate pentru arbitrajul românesc.

Începând cu 2024, pe lista arbitrilor români cu ecuson FIFA se regăsesc două nume noi: Roxana Timiș - „central”, și Cătălina Nan, ca asistent. Cei doi arbitri vor putea fi delegați la partide internaționale.

+19 FOTO

„Am primit vestea cu foarte mari emoții, sunt foarte fericită, am muncit foarte mult în ultima perioadă și se pare că munca mea a fost răsplătită” , a spus Roxana Timiș (în stânga imaginii în fotografia de mai sus).

Un vis devenit realitate, un vis pentru care am muncit 17 ani, cu acest gând am început și mă bucur că pot face parte dintre cei mai buni. Dacă visezi, muncești și îți dedici mult timp activității pe care o desfășori, ajungi acolo unde îți propui
Cătălina Nan, arbitru

Citește și:

Detaliul remarcat de fanii lui Tottenham la primul antrenament al lui Drăgușin: „Râd de 5 minute”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Detaliul remarcat de fanii lui Tottenham la primul antrenament al lui Drăgușin: „Râd de 5 minute”
Depunctări în serie, antrenori neplătiți din vară și pericol de excludere » Haos total după ultima decizie a Comisiei de Disciplină
COMISII
Depunctări în serie, antrenori neplătiți din vară și pericol de excludere » Haos total după ultima decizie a Comisiei de Disciplină

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează