FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Camora, dezgustat de agresiunea asupra soției lui Hanca: " Probabil aș fi înnebunit. Persoana care a făcut asta trebuie să plătească"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 17:17

Soția lui Sergiu Hanca a fost agresată în incinta complexului arenei din Giurgiu, la finalul partidei Astra - Dinamo, scor 4-1. Andreea a fost bruscată, trasă de păr, și spune că respectivii erau fani ai dinamoviști. Camora, căpitanul campioanei CFR Cluj, dezavuează comportamentul suporterilor.

"E păcat. Îmi pare rău pentru el. Sper să nu se întâmple astfel de lucruri. Nu e frumos pentru nimeni să meargă la stadion cu prietena și să fie lovită, mai ales de propriii fani.

Jucătorii își doresc să câștige, dar familiile poate vor mai mult asta. Vin la -10 grade cu copiii în tribună să asiste la partide, rezistă la toate jignirile.  Nu știu cum aș fi reacționat eu. Probabil aș fi înnebunit. Persoana care a făcut asta trebuie să plătească. E normal, se mai înjură, dar nu să ajungi la agresiuni.

E greu să spun dacă aș fi plecat de la echipă după un astfel de caz. Doar când o simți pe propria piele poți vorbi. La CFR nu cred că se poate întâmpla așa ceva. Mai greșim și noi, avem meciuri mai proaste, nu suntem mașini. Poate ne mai înjură, dar niciodată așa ceva", a declarat Camora în timpul conferinței de presă dinaintea partidei cu FCSB, de sâmbătă, ora 20:00.

"Ar fi important pentru fotbalul românesc ca Dinamo să fie în play-off. E un club de tradiție, aduce mulți suporteri la stadion. De asta era important. Sunt sigur că ei se gândesc în continuare la asta"Camora

Vezi și: 

Opinie GSP.ro despre un gest incalificabil: "Cei care au agresat-o pe Andreea Hanca sunt oglinda unui club unde domnesc neputința și nesimțirea"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  22 Decembrie 2018, 01:53

Concret! ÎN CE A CONSTAT AGRESIUNEA???? Prosport a publicat un interviu cu suporterul respectiv, iar ce a făcut el, nu se poate numi agresiune!!!! Sper ca lucrurile să fie lămurite cu ajutorul camerelor de filmat de pe stadion...Altfel, e doar zvonistică isterică!

mosvasile
mosvasile  •  21 Decembrie 2018, 20:24

Stai calm Camora!Nu te lua dupa GSP!Ce s-a vazut pe inregistrari a fost doar ca un suporter iritat,i-a zis doamnei sa dea "sonorul"mai incet!

gtn5
gtn5  •  21 Decembrie 2018, 18:34

rinamo va castiga ccampionatul play-out-lui,vor fi campioni,mai trebuie inventata o liga ca perdantilor unde sa joace cateii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează