FOTBAL  »  Superliga  »  REAL MADRID

Carlo Ancelotti, autocritic după ce Real Madrid a tremurat cu RB Leipzig: „Este vina mea!”

Carlo Ancelotti / Foto: GSP
Carlo Ancelotti / Foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 07:35 / Actualizat joi, 07 martie 2024 07:52

Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul celor de la Real Madrid, și-a asumat vina pentru jocul echipei sale, după ce „Los Blancos” au remizat, scor 1-1, pe teren propriu în returul optimilor de finală Champions League cu RB Leipzig. Madrilenii s-au calificat în sferturi, după ce au câștigat în tur cu 1-0, însă tehnicianul italian a avut un discurs fără menajamente.

„Don Carlo” a precizat că elevii săi au produs o partidă slabă, în care au jucat foarte prost, însă, în același timp, și-a asumat responsabilitatea pentru felul în care s-au desfășurat evenimentele.

Revoluție sau fantezie? Planul GIGANTIC care ar salva Dinamo: „Dau scris! Minimum 10 oameni de afaceri dispuși să pună bani în club”
DINAMO
Revoluție sau fantezie? Planul GIGANTIC care ar salva Dinamo: „Dau scris! Minimum 10 oameni de afaceri dispuși să pună bani în club”

Carlo Ancelotti, autocritic după Real Madrid – RB Leipzig 1-1

„Partida a fost slabă, am jucat foarte prost, cu intensitate scăzută, cu teamă. Aspectul psihologic și-a pus amprenta asupra jocului făcut de noi. Am jucat împotriva unui adversar cu calitate, care nu a avut nimic de pierdut, iar noi am fost înfrânați de la început la final. Am suferit, dar era important să ajungem în sferturi și am reușit.

Ideea a fost să punem mai multă presiune, cu mijlocași mai energici, dar am jucat foarte lent, nu am făcut pressing, cu pase lente, nu am verticalizat, am pasat în lateral. Nu a fost o seară bună și evident este vina mea”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Marca.

Aspectele pozitive remarcate de Ancelotti

Totodată, antrenorul italian a subliniat că Real Madrid s-a calificat în sferturile Champions League și că are în fruntea La Liga un avans de 7 puncte față de Girona, ocupanta locului 2. Totuși, Ancelotti are așteptări ca jocul echipei sale să fie îmbunătățit.

„Este important că ne-am calificat în sferturi, dar este clar că trebuie să ne îmbunătățim jocul. Uneori, acest lucru se poate întâmpla în Champions League, ni s-a întâmplat și cu Chelsea. Se poate întâmpla ca un meci slab să ducă la eliminare.

Aspectul mental a fost important. Când ai un avantaj mic, nu poți să te avânți. A fost exact opusul la cei de la Leipzig, care au încercat orice. Trebuie să analizăm foarte bine. Avem un avantaj de șapte puncte în campionat și ne-am calificat în sferturile de finală”, a adăugat Carlo Ancelotti.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Carlo Ancelotti, reacție după ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului

Citește și:

Gică Popescu, despre problemele fiului său: „Se închide în el. Nu mai vorbește, e nervos”
FARUL
Gică Popescu, despre problemele fiului său: „Se închide în el. Nu mai vorbește, e nervos”
Real Madrid e în „sferturi”, dar cu câte emoții! Leipzig a avut o „transversală” în prelungiri
REAL MADRID - RB LEIPZIG 1-1
Real Madrid e în „sferturi”, dar cu câte emoții! Leipzig a avut o „transversală” în prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1945sv0509
1945sv0509  •  07 Martie 2024, 13:37

Autocritica acestui rumegator de guma este tardiva si nu acopera nenumaratele "greseli" facute in favoarea echipei pe care o antreneaza.

MaxiP
MaxiP  •  07 Martie 2024, 11:30
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 07 Martie 2024, 11:00

Pensia

Ar cam fi cazul... foarte important pentru celelalte pretendente, altfel iar adjudeca el trofeul.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  07 Martie 2024, 11:00

Pensia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează