FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

Rotaru așteaptă 20.000 de spectatori la derby-ul cu CFR Cluj » Câte bilete a vândut CSU Craiova

Stadion „Ion Oblemenco”
Stadion „Ion Oblemenco”

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 17:15 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 18:54

Azi, la prânz, se vânduseră circa 3.500 de bilete pentru Universitatea Craiova - CFR Cluj, la care se adaugă 4.300 de abonați. Însă patronul oltenilor, Mihai Rotaru, se așteaptă ca sâmbătă, la ora partidei, 20:30, să fie 20.000 de spectatori în tribune.

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:30, în derby-ul etapei cu numărul 18 din SuperLiga. Meci la care fundașul Vladimir Screciu mizează puternic și pe al 12-lea „jucător”, publicul: „Sper să fie cât mai mulți fani în tribune!”. 

Cine va fi campioană de iarnă? Duel în 4: cine are prima șansă și cine are un program infernal
SUPERLIGA
Cine va fi campioană de iarnă? Duel în 4: cine are prima șansă și cine are un program infernal

Patronul Mihai Rotaru s-a arătat chiar superoptimist. „Vor fi 20.000 în tribune, vom aștepta rezultatul, sperăm să fim noi cei victorioși”, este citat omul de afaceri pe site-ul fanatik.ro.

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul CSU Craiova - CFR Cluj

Motivația sa: „E vorba despre frumusețea așteptării unui meci mare, trebuie să fim prezenți acolo. Nu frica de a pierde. E Champions League la tine acasă, avem poate cel mai frumos stadion din România, avem și staruri, și cărători de pian. Despre asta e vorba”.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, realitatea din „teren” arată că până vineri, la prânz, se dăduseră circa 3.500 de bilete. La care se adaugă cei 4.300 de abonați. În total, în jurul a 7.800 de spectatori.

Rotaru a admis că „nu suntem pe val, ne-am făcut treaba bine sau mai puțin bine sau mai mult bine. CFR e CFR, e echipa ultimilor 10 ani. Clujenii au antrenor italian care a antrenat în Serie A, au cel mai mare buget din SuperLiga, cred că ne depășesc în continuare. Atunci, sigur că orice se poate întâmpla”.

Oltenii n-au pierdut pe „Oblemenco” niciuna dintre ultimele 5 partide cu CFR Cluj

CS Universitatea vine după două victorii consecutive, 1-0 cu Dinamo, 3-1 la Galați, cu Oțelul, și o remiză, cu FCU (1-1), în vreme ce clujenii n-au câștigat în ultimele trei etape: două egaluri, 0-0 cu UTA, 3-3 cu Poli Iași, și eșecul suferit la Sibiu, în fața lui Hermannstadt (0-1).

Juveții au și un alt ascendent. N-au pierdut niciuna din ultimele 5 partide disputate pe „Ion Oblemenco” contra CFR-ului. Bilanț: 3 victorii, dintre care una în Cupa României, și două remize. Iar la general, în ultimele 5 dueluri cu ale oltenilor cu ardelenii, fiecare echipă și-a adjudecat câte un meci, iar trei s-au încheiat 1-1.

CFR poate să joace și cu patru sau cinci fundași, totul depinde de noi. Nu toți jucătorii pe care îi avem au atins potențialul maxim
Ivaylo Petev, antrenor CSU Craiova

VIDEO. Totul despre CSU Craiova - CFR Cluj:

Mai puteți citi:

Gata, Dinamo a găsit antrenor! Tehnicianul pe care l-a dorit și U Cluj în vară a ajuns deja în România

Becali a spus pentru GSP.ro ce fotbalist vrea să transfere: „Încă un Olaru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
tsv1860munchen
tsv1860munchen  •  02 Decembrie 2023, 17:44

Stați potol că veni electricianul din însurăței angajat la regie de stat , care a văzut Craiova doar în poze sa ne spună el cum e cu echipa, in timp ce a lui joacă cu nici o mie în tribună. Eventual o să cer opinii despre echipă și unui instalator din Botoșani,e lafel de relevanta părerea lui ca a unui electrician din însurăței, jud Brăila

10iul73
10iul73  •  02 Decembrie 2023, 15:34
Postat de george.br pe 01 Decembrie 2023, 23:34

Ce-ai vrut sa spui, poetule??:)))) Nu incetezi a te face de ras cu fiecare aparitie...

Prăpăd, după tine rasul și paragina, tu ești Maxima pe site, ești Atarnatul nr 1

10iul73
10iul73  •  02 Decembrie 2023, 15:32
Postat de george.br pe 01 Decembrie 2023, 23:34

Ce-ai vrut sa spui, poetule??:)))) Nu incetezi a te face de ras cu fiecare aparitie...

Prăpăd, după tine rasul și paragina, tu ești Maxima pe site, ești Atarnatul nr 1

Vezi toate comentariile (11)
Comentează