FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

EXCLUSIV „3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”

Gabi Iancu și Aurelian Chițu sunt arătați cu degetul de ultrași / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova +20   FOTO
Gabi Iancu și Aurelian Chițu sunt arătați cu degetul de ultrași / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2022 10:46 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 14:58

Acuzații incredibile în urma plecării lui Marius Croitoru de la FCU Craiova, la 12 ore de la oficializarea despărțirii dintre club și antrenor! Ultrașii din galeria olteană, Peluza Sud '97 Craiova, susțin că 3 fotbaliști din lot l-ar fi „lucrat” pe Marius Croitoru.

Peluza Sud '97, facțiunea care a încurajat-o pe FCU încă de când echipa se afla în Liga 4, s-a poziționat de partea lui Marius Croitoru, aspect remarcat încă de la finalul partidei cu Chindia, când ultrașii l-au aplaudat pe tehnicianul de 42 de ani și i-au ignorat pe jucători. În această dimineață, un om important din peluza alb-albastră a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre situația de la Craiova.

Trei nume din vestiar, Aurelian Chițu, Gabi Iancu și Radu Negru, sunt suspectați de ultrași că ar fi complotat împotriva lui Croitoru, pe lista neagră a galeriei fiind și Dan Vasilică, omul de încredere al lui Mititelu din sânul echipei, precum și un nume surpriză: Florin Drăgan, „secundul” adus la FCU chiar de către Croitoru. Dintre jucătorii enumerați, doi dintre ei, Negru și Chițu, au fost schimbați la pauză împotriva Chindiei, în timp ce Gabi Iancu nu a fost în lot.

Acuzați de ultrași că l-au „lucrat” pe Croitoru, cei 3 fotbaliști ai Craiovei se apără: „N-am greșit o pasă! M-ar fi băgat, dacă simțea ceva?”
FCU CRAIOVA
Acuzați de ultrași că l-au „lucrat” pe Croitoru, cei 3 fotbaliști ai Craiovei se apără: „N-am greșit o pasă! M-ar fi băgat, dacă simțea ceva?”

„Trei jucători, secundul și Vasilică i-au făcut manevra lui Marius Croitoru!”

„La noi în club e o mizerie ce nu cred că există în lumea asta! Jucătorii să-i facă manevra antrenorului, pe mână cu antrenorul secund pe care l-a adus Croitoru?! L-a săpat ăla (n.r. - secundul Florin Drăgan)! Oricum, mercenarii ăștia care au rămas aici nu mai au viață cu noi! S-a văzut clar că s-au dat la o parte. Toate manevrele și toate nenororcirile din clubul ăsta le face Dan Vasilică și acum și secundul ăla. I-au pus jucătorii în cap lui Croitoru. 

„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”
Florin Drăgan / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova

Am auzit discuțiile jucătorilor. Chițu spunea pe la biserică, când au fost duminică, vorbea cu un jucător și îi spunea ăluia: «Dom'le, trebuie să-l dăm afară, că ne vorbește urât...» Ce vreți, mă? Dacă nu jucați nimic, ce vreți? Să vă zică sărutmâna? Dacă nu te comporți frumos cu mine, tu vrei să mă comport frumos cu tine?

S-a văzut clar, dacă v-ați uitat la meciul de ieri. Păi Radu Negru greșește cinci pase, le dă la adversar ca să scape ăla singur pe contraatac. E imposibil așa ceva! Cinci pase consecutive! Ajungi în fața porții și tu întorci mingea? Îți spun sigur, a fost manevră să-l dea afară. Uită-te cum a jucat Chițu!”, a acuzat un lider din galeria olteană în dialogul cu GSP.ro. 

190e indexul InStat al lui FCU Craiova din etapa #13 din Liga 1, cel mai slab dintre toate cele 16 echipe din Liga 1. FCSB ocupă primul loc, cu un index de 226

„I-a spus Mititelu pe față: «Vezi că te-au dat afară ăștia, te-au săpat!»”

„Stai să vezi și tu... Iancu a zis că e accidentat, a făcut toate RMN-urile, s-a dus și pe la București să facă RMN, nu-i apare nimic! Spune că nu poate să joace. Îi zice Croitoru înaintea meciului de la Voluntari: «Iancule, poți, bă, să joci?» Și zice ăsta: „Da, joc 100%, n-am nimic». L-a întrebat Croitoru și pe tunel. Intră Iancu două minute și iese accidentat, dar el n-are nimic! Se văd clar manevrele și ăștia sunt... Chițu, Iancu, l-au băgat și pe ăla mic, pe Negru. Și mai sunt câțiva... 3-4 jucători sunt. Dacă nu-ți trag 3-4 jucători, aia e!

I-a spus Mititelu pe față: «Vezi că te-au dat afară ăștia, te-au săpat!». Noi îl înjurăm pe Mititelu, dar îl înjurăm pentru că e prost, că se înconjoară de mizerii din astea, de proști și trepăduși. A schimbat atâția antrenori până acum, doar el nu pleacă!

UPDATE Reacția lui Radu Negru: „Acuzațiile n-au nicio treabă cu realitatea”

Fundașul luat în colimator de galerie a oferit o reacție după acuzațiile apărute astăzi: 

Chestiile astea sunt la ani lumină de adevăr, n-au nicio treabă cu realitatea. Știu și eu că am jucat slab, dar dacă s-a ajuns la chestii din astea din cauza unor oameni care aruncă trei cuvinte pe Facebook... E o problemă dacă sunt băgați în seamă, dar ăsta este internetul în 2022, fiecare spune ce vrea”, a precizat Negru, 23 de ani, pentru GSP.ro.  

Este complet neadevărat! Am dovezi, n-am făcut nimic intenționat, voi publica imaginile RMN-urilor pe Instagram. Întrebați-l pe Croitoru, el m-a lăsat să merg la București. Nu are cum să fie adevărat așa ceva.

- Gabi Iancu, pentru GSP

Radu Negru, performanță dezastruoasă contra Chindiei

Fundașul Radu Negru, unul dintre fotbaliștii puși la zid de ultrași, a avut o evoluție dezastruosă în cele 45 de minute petrecute pe teren luni seara. Conform monitorizării InStat, el ocupă ultimul loc într-un clasament al celor 19 fundași dreapta utilizați pe durata etapei (un index minuscul, de 166)

Chipciu de la Cluj conduce topul, cu un index de 258. Performanța lui Radu Negru se numără printre cele mai slabe din toată etapa, aici incluzând toate posturile analizate de InStat, nu doar în segmentul fundașilor dreapta.

„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”
Radu Negru / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Nici cifrele mijlocașului stânga Aurelian Chițu nu sunt grozave. Cu un index de 178, fostul jucător al lui Hagi, care a stat pe teren tot o repriză, se situează în subsolul ierarhiei, pe locul 15 din 19 fotbaliști monitorizați. Florinel Coman de la FCSB e la mare depărtare (index 272).

„Croitoru era artă de fotbal, ei vor marionete”

Dezvăluirile din „vulcanul” de la FCU continuă: „Noi știm cine muncește, vedem lucrurile astea. Omul ăsta muncește, se dedică, e singurul antrenor pe care l-am avut aici care ținea jucătorii cel puțin două ore la antrenamente. Are concepții bune, cum să ții jucătorii la antrenamente mai puțin decât durează un meci? 

Ei vor antrenori gen Napoli, care vin, îi lasă pe jucători să plimbe mingea de câteva ori, nu-i pune să facă nimic. Nu, frate! La Croitoru e altceva, noi am fost la antrenamente. E artă de fotbal, e cel mai bun antrenor pe care l-am avut, ai o speranță că lucrurile merg bine. Așa a fost până la meciul cu Rapid, de la meciul cu Rapid s-a întâmplat ceva”. 

„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”
Ultrașii din Peluza Sud le-au declarat război fotbaliștilor / Sursă foto: GSP

„Preferința noastră? Croitoru!”

Suporterii juveților resping cu vehemență variantele de antrenori liberi de contract precum Mircea Rednic, Lincar, Napoli sau Grozavu. 

„Nu e nicio variantă... pentru noi, singura variantă era Croitoru. Nu se agreează nicio variantă dintre astea. Ce antrenor? Dăm afară un antrenor bun, care muncește și face treabă, și îl aduci pe Lincar, care ne dădea m*** pe la Severin? Le arăta p*** ălora de la oficială, nu nouă, că noi nici nu veneam atunci. Și tu să-l pui pe ăla antrenor? Exclus! Preferința noastră era Croitoru. 

Noi am insistat să-l aducem pe Croitoru, Mititelu voia să-i aducă pe Reghecampf, apoi a încercat să-l aducă pe Rădoi. Bă vere, lasă-ne cu Reghecampf, care a fost la CSU și a zis că «asta e Universitatea». Cu noi n-ar avea viață! Vine, dar n-ar sta aici, unde nu e dorit!”, a declarat, sub protecția anonimatului, o sursă din galeria oltenilor. 

FOTO / Marius Croitoru, încurajat de ultrași după înfrângerea cu Chindia

+16 FOTO

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

OFICIAL Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova » Mititelu a început căutările pentru noul antrenor: „Mi-au venit multe propuneri pe WhatsApp”

„«L-ați executat» pe Croitoru!” » Bauza și compania sunt arătați cu degetul în Bănie: „Au obținut ce-au vrut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
kingme
kingme  •  11 Octombrie 2022, 16:03

Astia sunt slabi de felul lor,cum iti dai seama daca au trantit meciul?

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  11 Octombrie 2022, 15:27

Cine mah ?? Vasilica Kuba ??? Nu cred asa cevaaa

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Octombrie 2022, 14:51
Postat de Shogun01 pe 11 Octombrie 2022, 12:17

Din pacate, nu cred ca exista atrenori in Romania sa amendeze jucatori, sa-i trimita pe termen nelimitat la echipa a doua si SA FIE SUSTINUT DE PATRON (pe alocuri Piturca). Patronii ii cam protejeaza pe jucatori crezand ca va da lovitura cu ei, dar in timp jucatorii se cred tari si nu se mai antreneaza cum trebuie si se alege prafu.

Corect.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează