FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL CFR Cluj își vinde un jucător: „A fost activată clauza” » Câți bani primește campioana

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 22:26 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 22:43

CFR Cluj a anunțat în această seară că Adrian Păun (27 de ani) va fi cumpărat definitiv de formația Hapoel Beer Sheva. 

Împrumutat în vară în Israel, mijlocașul i-a impresionat pe șefii echipei, care au decis să activeze clauza de cumpărare. 

Costi Mocanu a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu, pe comentariul în direct: „Ca ultimul om”
CS MIOVENI- CFR CLUJ 0-1
Costi Mocanu a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu, pe comentariul în direct: „Ca ultimul om”

Adrian Păun, transferat definitiv de Hapoel Beer Sheva 

Israelienii vor achita 300.000 de euro, pe lângă cei 200.000 de euro plătiți pentru împrumut. 

Mulțumim pentru tot, Adiță Păun! După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Be'er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be'er Sheva până în anul 2026. Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță!

 - comunicat CFR Cluj

Păun a adunat 8 partide pentru Hapoel Beer Sheva, reușind un gol și o pasă de gol. 

25.000 de euroe salariul lui Adrian Păun în Israel

Crescut la juniorii clubului, Păun a făcut pasul la prima echipă a clujenilor în 2013, iar în total a strâns 307 partide și 29 de goluri. 

1.600.000 de euroe cota lui Adrian Păun

Formația antrenată de Elyaniv Barda se află în acest moment pe locul 3 în Israel, cu 29 puncte în 13 meciuri. Clubul a jucat în Conference League, după ce a eliminat-o pe CSU Craiova, la penalty-uri, în play-off.  

CFR Cluj își vinde un jucător: „A fost activată clauza” » Câți bani primește campioana

VIDEO Arbitrul a refuzat să acorde penalty în CS Mioveni - CFR Cluj după consultarea VAR

Citește și:

Contestă selecția și deciziile FRF! FCSB se teme că rivalii de la CSA Steaua îi pot accidenta intenționat pe Tavi Popescu și Miculescu

Imagini incredibile: Eugen Neagoe a sărit la Marius Croitoru pe teren! De la ce ar fi plecat scandalul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Ceferinho
Ceferinho  •  15 Noiembrie 2022, 15:43
Postat de GeorgePhoenix59 pe 15 Noiembrie 2022, 04:54

*** ! Cu toate ça au castigat titluri ,au avut parcursuri extraordinare in cupele europene ,raportate la fotbalul romanesc ( desi au avut si esecuri pénible)aproape nimeni din tara ( ma refer la iubitorii de fotbal ) nu s-a bucurat de aceste izbanzi ! Este ciudat !

Parcursuri europene extraordinare au fost intre 2008 si 2012. In rest, nu stiu in ce masura esti sa spui ca lumea s-a bucurat sau nu de reusitele CFR-ului?! Ai facut tu un sondaj pe strada sau cum ai ajuns la concluzia asta? :)))) Dimpotriva, eu am vazut exact acel gen de reactii de care spui. Fecesebistii lui Gigi sunt singurii fani care nu s-au cred ca s-au bucurat pentru CFR, in rest lumea a reactionat cu precadere frumos, adica normal, ca doar echipa e romaneasca si reprezinta Romania.

vasileroaita
vasileroaita  •  15 Noiembrie 2022, 07:24
Postat de zittiincaunu5 pe 14 Noiembrie 2022, 23:08

Se intampla ceva grav la CFR.Nu se poate asa ceva.Sa vinzi un jucator de nivelul lui Paun la asemenea pret inseamna amatorism total.Jucator crescut de club, el ar fi trebuit sa fie capitanul echipei dupa retragerea lui Deac si a lui Camora.Sa explice cineva din conducere ce jucator pot aduce ei in locul lui Paun pe aceasi suma.Sa ne explice si Dan de ce Paun nu a jucat mai mult.Era singurul care stia sa dribleze din echipecasta.Ar fi meritat mai mult respect din partea clubului.

Câinele moare de drum lung și gigistul de grija CFR-ului! Tu te iei după estimările Transfermarkt?!? Nu știi cine le face?!? Și te ții că ești gigist...

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  15 Noiembrie 2022, 04:54

*** ! Cu toate ça au castigat titluri ,au avut parcursuri extraordinare in cupele europene ,raportate la fotbalul romanesc ( desi au avut si esecuri pénible)aproape nimeni din tara ( ma refer la iubitorii de fotbal ) nu s-a bucurat de aceste izbanzi ! Este ciudat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează