FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHINDIA 4-0

CFR Cluj - Chindia 4-0 // Aroganța lui Mario Camora: „Nu se luptă nimeni la titlu, e obligatoriu să-l câștigăm” + mesaj emoționant pentru Culio

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 09:03

Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga) a oferit declarații la finalul meciului CFR Cluj - Chindia Târgoviște 4-0. Portughezul a avut un mesaj care le-a vizat direct pe contracandidatele la titlu ale clujenilor.

  • Următorul meci al campioanei României este joi, de la ora 22:00, cu Lazio, în deplasarea din Europa League (Clasamentul + programul AICI)

Vrem să luăm campionatul şi, cu tot respectul, cu aceste echipe care nu se luptă la titlu... e obligatoriu să-l câştigăm! Importante sunt echipa și cele trei puncte, nu că am marcat eu. A fost important că nu am primit gol, ceea ce ne dă mai multă încredere pe faza de apărare”, a declarat Camora, potrivit Telekom Sport.

MESAJ PENTRU CULIO

De asemenea, fundașul care este la CFR Cluj din 2011 a vorbit despre meciul cu Lazio din Europa League și nu l-a uitat pe Emmanuel Culio, fotbalistul care a făcut cel mai mare meci al carierei pe „Stadio Olimpico”, în 2008, când a reușit o „dublă” împotriva lui AS Roma (2-1), în grupele Champions League.

„Eu lui Culio i-am spus că pe stadionul acela și-a deschis cariera foarte frumos și sper ca acum să o închidă în același mod. Ar fi o victorie importantă pentru noi”
Mario Camora, căpitan CFR Cluj

VEZI ȘI:

VIDEO CFR Cluj - Chindia Târgoviște 4-0 » Campioana României are un moral excelent pentru meciul cu Lazio » Jucătorii oaspeților, gafe nepermise

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  23 Noiembrie 2019, 17:09

respect camora

Vezi toate comentariile (1)
Comentează