FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // Dialog incredibil între jucătorii lui Dinamo și Chivulete: „Cine a făcut penalty-ul?” » Florin Prunea atacă: „Îi amenința tot meciul”

CFR Cluj - Dinamo // foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/
CFR Cluj - Dinamo // foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 09:46

Dinamo a pierdut pe terenul celor de la CFR Cluj, 0-1, după un gol marcat de Bilel Omrani din penalty, în minutul 83.

După meci, Ioan Filip, mijlocașul lui Dinamo care a făcut penalty, a povestit ce discuție a avut pe teren cu arbitrul Andrei Chivulete.

„Nu știu dacă a fost penalty. L-am întrebat pe arbitru cine a faultat,a zis că nu știe. E păcat că am muncit atât și am luat un gol din penalty. Cred că meritam un egal”, a declarat Ioan Filip la Look Sport.

Florin Prunea: „Tot timpul zicea «Dau penalty, dau penalty»”

La GSP LIVE, Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a declarat că arbitrul le spunea jucătorilor că va dicta penalty.

Tot timpul zicea «Dau penalty, dau penalty». Îi amenința pe jucători la fiecare fază. Mi-au spus fotbaliștii. Chivulete vine și ne înmormântează”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

NOTE GSP Repetenții din „Ștefan cel Mare”: Ricardo Piscitelli și omul lui Mircea Rednic au fost cei mai slabi în „Gruia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
aldo_m
aldo_m  •  29 Iulie 2019, 10:43

cfr a inceput iar cu blaturile daca o tine asa cu 11m cadou sigur va castiga campionatul

gica.paunescu
gica.paunescu  •  28 Iulie 2019, 15:01
Postat de Radulescu Horatiu pe 28 Iulie 2019, 11:22

Sunt stelist și evident nu suport Dinamo.Ce s-a întâmplat aseară întrece orice limită,a fost furt calificat și viciere de rezultat!De ce?Pentru că la alegerile pentru președenția FRF,deșeurile orașului Cluj Napoca(CFR) au votat pentru actuala conducere.Acum CFR este "răsplătită" pentru obediența de care a dat dovadă. In mod normal Clujul trebuie să aiba o altă echipă fanion,aceea fiind U.Cluj.De ce nu se întâmplă asta îmi este greu să spun?!

Intamplator, am vizionat si eu cam 2/3 din partida de-aseara, mi-a parut ca Dinamo a ,,legat,, ceva mai bine jocul, atat cat poate s-o faca o echipa care-a ,,disputat'' play off-ul sezonul trecut. ( sunt fost suporter la Stelei, insa realizez ca-i vorba doar de-un sport, si le doresc celor de la Dinamo sa-si revina la o forma sportiva adecvata Ligii intai ). Succes, cainilor !

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Iulie 2019, 14:24

Cincinalu' ,5 iulie, locul 2 ,pijamale, Talpan ,dezafiliere, cu executare ... cam asta defineste această adunătură fara stadion, fără spectatori, palmares, fără antrenor, fară nume .... prea multă atenţie pentru nimic .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează