FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj face scandal înainte de meciul cu Astra: „Ne temem de arbitraj! De ce nu vine un arbitru FIFA și vine cel care a fost la măcelul din vară?”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 14:31

CFR Cluj joacă de la 20:30 contra Astrei, în ultimul meci al etapei inaugurale din play-off. Partida va fi arbitrată de Cătălin Popa, iar clujenii se tem înaintea partidei. 

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a vorbit despre delegarea centralului din Pitești și a amintit de meciul pierdut cu Astra, 2-3, din august 2019, când Dan Petrescu, Mario Camora și Cosmin Vâtcă au fost eliminați.

 „Dan Petrescu nu vorbește fără motive. Noi nu vorbim de proști. Vedem ce se întâmplă în campionat, în acest moment. Având în vedere arbitrajele din România, e normal să ne fie frică. Cu Gaz Metan am avut penalty clar neacordat de arbitrul Chivulete. Și a fost penalty clar și cu Viitorul, neacordat. Au fost două meciuri în care ni s-au luat 4 puncte! A fost viciere de rezultat. 

Cine credeți că ne arbitrează acum? Cătălin Popa din Pitești! A fost la măcelul de la Astra, cand au fost eliminați doi jucători, când a fost eliminat Dan Petrescu de arbitru. Cătălin Popa a fost al patrulea arbitru și l-a eliminat el pe Camora. I-a dat roșu direct din afară și a participat la eliminarea lui Dan Petrescu. Sunt 7 arbitrii FIFA! 

De ce la meciul nostru vine Cătălin Popa, care nu este arbitru FIFA? Este meci de play-off, joacă CFR Cluj cu Astra. La Botoșani cu FCSB a fost arbitru FIFA. La noi de ce nu poate? De ce vine Cătălin Popa? Nu vrem nimic! Nu vrem să ne ajute nimeni, nu vrem arbitraje părtinitoare! La meciurile din play-off putem să avem arbitrii FIFA?”, a declarat Bogdan Mara la Pro X. 

Ce s-a întâmplat 

CFR Clu ja pierdut cu Astra pe 31 August 2019, scor 2-3, un meci condus de Sebastian Colțescu. Cătălin Popa a fost rezervă atunci. Dan Petrescu l-a înjurat pe Colțescu, a făcut scandal și a fost eliminat înainte de pauză. Mario Camora, fundașul stânga al clujenilor, a fost eliminat în minutul 58. A văzut al doilea cartonaș galben după ce a aruncat cu o sticlă de apă în fața arbitrului de rezervă Cătălin Popa. Acesta l-a informat pe Colțescu, cel care l-a eliminat îndată pe portughez. 

Ulterior, portarul CFR-ului, Cosmin Vâtcă, a fost eliminat și el în minutul 62, după ce l-a lovit peste cap pe Radunovic, într-o fază care nu anunța nimic. Arbitrul a acordat penalty, transformat de același Radunovic. 

Vezi și:

VIDEO Dan Petrescu, altă conferință incendiară: „CFR nu e apreciată! Se va întâmpla ca la «Generația de Aur»” + „Doar chinezii și rușii ne mai pot ajuta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
icostin66
icostin66  •  02 Martie 2020, 19:07
Postat de Otilia Barbu pe 02 Martie 2020, 16:46

Credibil pentru oamenii inteligenti, nu si pentru fanatici, devii cand prezinti argumente imposibil de respins in favoarea unei idei, nu fiind neaparat impartial, filozofule care te dai suporter U....si ai mai mare grija cand folosesti apelativul franarii sa nu te strige lumea dupa numele unui personaj popular Ulica Franarul!

La fotbal si la politica se pricepe oricine, se spune, asa ca nu vad de ce opinia mea, bazata pe argumentele clare (vezi clasamentul Ligii I) ar deranja un om normal. Nu incerc sa conving pe nimeni, mi-am spus o parere, constient fiind ca intotdeauna un fanatic ramane un fanatic, iar cel cu o minima decenta si inteligenta stie citi printre randuri. V-am raspuns cu tot respectul si candoarea de care sunt in stare la aceasta ora, si va asigur ca inca nu am intalnit in viata vreo persoana care sa-mi spuna in fata ''...ulica Franarul''...:)... Si nici de acum incolo nu prea vad sa se intample asta...:)... In privinta ''filozofiei''. va las pe d-voastra sa studiati si sa aprofundati meandrele gandirii omenesti, eu nu sunt facut pentru asta...

icostin66
icostin66  •  02 Martie 2020, 18:30
Postat de Potra Calin pe 02 Martie 2020, 18:05

"Camora a văzut al doilea cartonaș galben după ce a aruncat cu o sticlă de apă în fața arbitrului de rezervă Cătălin Popa. " Aceeasi exprimare ambigua care sugereaza ca sticla cu apa l-a lovit pe arbitrul de rezerva. Nu, recipientul de plastic a cazut pe jos la distanta buna de arbitrul de rezerva care nici macar nu a fost stropit cu apa.

...:)...Aceeasi exprimare (nu ambigua, ci de-a dreptul scandaloasa pentru cei care au vazut meciul si se exprima corect in limba romana...) a fost si imediat dupa incheierea meciului...:)... Iar acum se reia tocmai pentru a crea scandal. Momentul este propice, inaintea unui meci important, in care ''vedeta'' sunt absolut sigur ca va fi fluierasul, unul dintre artizanii celui mai penibil arbitraj vazut de mine in ultimii doi ani. In ultimii ani, doar de doua meciuri distruse de arbitri imi aduc aminte, in afara de acesta: cel a franarilor cu turma lui Becali in care Tudor a viciat clar rezultatul si victoria Astrei cu kaka rezele lui Becali, cand Coltescu nu a validat trei goluri valabile fcfcsb-ului...

clujcampion
clujcampion  •  02 Martie 2020, 18:28
Postat de jack_the_stripper pe 02 Martie 2020, 17:21

Da, da, să arbitreze Pisti Kovács, să iasă campioană „cea mai furata (dovada stau statisticile furaciunilor...) formatie din fotbalul romanesc.” :-)))))

Dovada furaciunilor facute de cele 2 echipe comparativ e evolutia in europa, unde nu pot fi cumparati arbitrii si adversari. Cred ca pana si mintea ta cu o singura circumvolutiune poate deduce adevarul....

Vezi toate comentariile (32)
Comentează